Vatandaşlar İlçelere Dokunuşu Hissetti

Balıkesir’in Büyükşehir Belediyesi her köşe bucak hizmet götürme noktasında hizmet veriyor. Kırsal mahallelerden Karamanköy, Köylüköy, Ovaköy ve Balıklı da vatandaşlar, yapılan hizmetler, beklentileri ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile ilgili düşüncelerini paylaştılar. Son 4 Yılda, yapılanları takdir eden mahalle halkı, “Nüfusa göre ilçelere ayrılan payların ilçelere ulaştığını görüyoruz” diyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vatandaşlar İlçelere Dokunuşu Hissetti

Karaman köyümüz güzeldir diyen Ercan Uygun, ”Mahalleye hizmete geliyor. Bu konuda Allah razı olsun. Burada, yıllardır yapılmayan dere ıslahı yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Karamanköy’de hizmet yapmadı demem. Başka yere yapılıyor burada yok diye bir şeye de inanmam. Böyle bir şey yok. Görüyoruz. Her yere hizmet var. Karamanköy’e muhtarlık binası, mezarlık duvarları, cami inşaatı ve benzeri herşey yapıldı. ”dedi

“Dere Islahı Bitti Muhtarlık Binası İle Herkes Memnun”

Karamanköy’de köyümüzde herkesi üzen bir durum vardı diyen Turgay Babacan uyuşturucu konusundan son derece rahatsız olduklarını belirtti. Okula yakın olan ve kullanılmayan alanda  uyuşturucu konusunda huzursuzluk yok edildi. Bunun için en büyük teşekkürü etmek gerekiyor. Orası şimdi muhtarlık binası ve okula yakın biryerde olduğu için velilerinde tedirginliği ortadan kalktı” dedi. Ayrıca, Köprümüz yıkıldı yeniden yapılıyor. İki köprü çalışması var hala şuan yapılıyor ”şeklinde konuştu.

Top Sahası Yapıldı

Muzaffer Kavuncu “Belediye çalışmıyor diyen yalan söyler. Mezarlık duvarlarını bile yaptılar. Dere yapıldı dere kenarlarına taş döşeniyor. Top sahası yaptılar. Köylüköy, Yakupköy ve Balıklıda da hizmet var. Köylüköyde altyapı çalışması var ve bu Balıklıda da yapıldı. Burada da yapılacak” dedi.

“Yücel Yılmaz Balıkesir’i Türkiye’ye duyuruyor”

Balıklı’dan Ergün Değirmenci “Ben 26 yaşındayım. Balıklı’ya yoğurt ve kaymak almaya geldim. Toplu alıp Balıkesir’de bazı marketlere veriyorum. Balıkesir deyince Yücel Yılmaz adımızı sadece Balıkesir’de değil Türkiye’de duyuruyor. Her kahvede güreşler izliyorlar şimdi. Elmalı güreşleri var. Balıkesir Kurtdereli Yağlı Güreşlerini de kahvelerde böyle ilgiyle izlediler. Bizim başkanda sanıyorum Yağlı Güreşler Birliği başkanı. Birde Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı oldu şimdi. Başarılı olmasa buralara gelebilir mi?” diye konuştu.

BASKİ Çalışmaları Memnun Etti

Karamanköy’de Büyükşehir Belediyesi’nin Baski ekipleri ile ıslah gerçekleştirmesinin fayda sağladığını belirten Rıdvan Çetin, yol çalışması, mezar duvarları ve benzeri çalışmalarla Büyükşehir Belediyesinin heryere hizmeti götürdüğünü söyledi. Ovaköyde olan Karamanköyde, Karamanköy de olan Balıklıda da vardır” dedi. Arıtma çalışması yapıldığını da söyleyen Çetin, sırayla hepsi yapılıyor duyuyoruz” dedi.

 “CHP’li Belediyeler Engel Oluyor”

Balıkesir’de mevcut Belediyelerin nüfusuna göre pay edilen para hizmet olarak görünürde de kendini gösteriyor. Yapılması planlanan ancak yapılamayan çalışmalar içinse meclis sonralarında daha net ortaya çıktığını belirten Nizamettin Aygüç, “Bizim bildiğimiz Büyükşehir Belediyesi her yere hizmet götürüyor. Meclis üyesi arkadaşım var. Büyükşehrin yapmak istediği ancak CHP’li belediyelerin reddederek hizmete engel olduğu durumları da duyuyorum. Hizmetin partisi olmamalı. Büyükşehir CHP’li diye yapmıyor değil yapacak ancak önüne konan engellere e bakmak gerekiyor” dedi.

Vatandaşlar İlçelere Dokunuşu Hissetti