Vekil Koç: Sözümün Arkasındayım

Serhat Ardahanspor Kulübünün yeni Başkanı Özkan Karakaya, AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’u TBMM’deki çalışma ofisinde ziyaret etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vekil Koç: Sözümün Arkasındayım

ÖZKAN KARAKAYA / ARDAHAN – BHA

Ardahan’ın BAL’daki tek temsilcisi Serhat Ardahanspor’u şampiyon yapmak için göreve geldiği günden itibaren yoğun bir çaba sarf eden kulüp başkanı Karakaya’nın, kulübe destek arayışları sürüyor.

Hafta sonu Türkiye Ziraat Kupasındaki Doğubeyazıt karşılaşması için Ağrı’ya giden Başkan Karakaya, maç sonrası Ankara’ya hareket ederek burada bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulundu. Başkan Karakaya’nın Ankara ziyaretindeki ilk durağı ise Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu. Burada Ardahan Milletvekili Kaan Koç’la görüşen Başkan, desteklerinden dolayı vekile teşekkür ederek Serhat Ardahanspor formasını hediye etti.

Serhat Ardahanspor Kulüp Başkanı Özkan Karakaya’nın, Ak Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’la yaptığı görüşmede vekilin destek sözünü yinelediği bilgisine ulaşıldı. Konu hakkındambir açıklama yapan Karakaya; “AK Parti Ardahan Milletvekilimiz Kaan Koç’u meclisteki ofisinde ziyaret ettim. Serhat Ardahanspor’a yapacağı destekleri görüştük. Kulübümüze söz verdiği tüm destekleri yerine getireceğini bildirdi. Kulübüm adına kendisine teşekkür ettim” dedi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Serhat Ardahanspor’a tesis ve maddi destek sözü veren AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, basına yaptığı açıklama da kentin takımını ayakta tutmak için Ardahan Belediyesinin söz verdiği futbolcuların konaklama ve yemek giderlerinin belediye tarafından yerine getirilmesini isteyerek geri kalan tüm ihtiyaçların kendisi tarafından karşılanacağını açıklamıştı.

Vekil Koç: Sözümün Arkasındayım