Gaziler Günü Tokat’da Meydan’da Kutlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziler Günü Tokat’da Meydan’da Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü Tokat’ta düzenlenen törenlerle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törende Vali Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Bilal Özmen ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İbrahim Güleç, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

 

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Muharip Gaziler Derneği Başkanı Bilal Özmen günün anlam ve önemini belirten konuşmasını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene Vali Numan Hatipoğlu, Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Kadim Durmaz, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 48.Piyade Eğitim Alay Komutanı Hüseyin Çoban, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, protokol mensupları ve gaziler katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından Vali Numan Hatipoğlu ve beraberindeki protokol mensupları, Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret ettiler.

 

19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları kapsamında Vali Numan Hatipoğlu ve eşi Ayfer Hatipoğlu ev sahipliğinde gaziler ve aileleri ile şehit aileleri onuruna yemek programı düzenlendi.

 

Vali Numan Hatipoğlu, yemekte yaptığı konuşmada, şehit ve gazilerimiz ve onların ailelerinin devletin baş tacı olduğunu belirtti.  Şehit ailelerinin, gaziler ve ailelerini devletimizin ve milletimizin kendi aileleri gibi gördüğünü kaydeden Vali Hatipoğlu, “Onlarla bu topraklarda bu toplum içerisinde her zaman için iftihar ederek hep birlikte bundan sonra da bir ve beraber olarak yaşamaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 19 Eylül Gaziler Günü’nde hepinizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum.” dedi.

Programa Vali Numan Hatipoğlu ve eşi Ayfer Hatipoğlu’nun yanı sıra Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Yücel Bulut, Kadim Durmaz, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 48. Piyade Eğitim Alay Komutanı Hüseyin Çoban, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Sabri Küyük, kurum amirleri, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Bilal Özmen ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı İbrahim Güleç, gaziler, aileleri ve şehit aileleri katıldı.

Gaziler Günü Tokat’da Meydan’da Kutlandı