Başkan Kaplan: Geleneksel Hasat Festivali’nde Tuğba Yurt, Konseriyle Final Yaptık

Ankara'da, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Geleneksel Hasat Festivali sonrasında yaptığı açıklamasında, festivalde, Tuğba Yurt, Mustafa Ünal ve Hüseyin Ünlü’ün konserleriyle final yaptıklarını bildirdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Kaplan: Geleneksel Hasat Festivali’nde Tuğba Yurt, Konseriyle Final Yaptık

Yaşar TONBAK / ANKARA – BHA

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, bu yıl 27’incisini düzenledikleri hasat festivalinin çeşitli gösteri ve etkinliklere sahne olduğunu ve dolu dolu bir hasat festivali yaptıklarını söyledi.

Festival süresince kendilerini yalnız bırakmayan gerek birim amirlerine gerek, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ettiğini belirten Kaplan, “Festivalimize katılan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürler. Bu yıl Festivalinin açılışını Belediye Bahçesinde yaptık. Buradaki amacımız, belediye olarak bahçede yaptıklarımızı, ürettiklerimiz, yetiştirdiklerimizi, yerinde festivale katılanlara göstermekti, bunu da yaptığımıza inanıyorum” dedi.

Aynı gün bankalar caddesi üzerine kurulan stantları, belediye önünde toplanmamızın ardından, mehteran ve Seğmen ekipleriyle birlikte kortej yürüyüşü ile hanlar önü meydanına geldiklerine değinen Belediye başkanı Kaplan, şu ifadelere yer verdi:

“Gerçekten çok güzel bir organizasyonla festivalimizde final yaptık. Hanlar önü meydanında kurulan Sahnede, sanatçı Tuğba Yurt, Mustafa Ünal, Hüseyin Ünlü, vatandaşlara unutamayacakları bir müzik ziyafeti sundular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Festival süresince Beypazarı doldu, taştı.”

             

 

 

 

Başkan Kaplan: Geleneksel Hasat Festivali’nde Tuğba Yurt, Konseriyle Final Yaptık