Beypazarı’nda Öğrenci Servileri Sıkı Denetimde

Beypazarı Emniyet Müdürlüğü, Trafik Büro Amirliği Beypazarı İlçesinde okulların açıldığı günden itibaren servis denetimleri ile öğrencilerin servislere bindirilmelerinin kontrol altına olduğunu bildirdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Beypazarı’nda Öğrenci Servileri Sıkı Denetimde

Yaşar TONBAK/ ANKARA – BHA

Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Büro Amirliği ekipleri Motorlu Yunus Ekipleriyle birlikte okul önlerinde, okul yollarında denetimlerin sürdüğünü ve bu kapsamda da 5 gün aradan sonra tatile giren öğrencilerin okul çıkışı Kemal Milaslı İlkokulu önünde, hem servisler denetlendi hem de öğrencilerin servislere alınmaları kontrol altında yapıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Okulların açıldığı günden itibaren ekiplerin servis denetimlerini sürdürdüğünü söyledi.

Okulların açılmasının akabinde, gerek Trafik ekiplerinin, gerek Yunus Motorize ekiplerinin okul yollarında ve çevrelerinde sürekli devriye gezilerinde bulunduklarını belirten Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, “Denetimler sürecek. Okul yollarından okul çevrelerinde, ekipler sürekli link halinde olacaklar. Servisleri denetimleri sürecek. Sürücüler, sürekli ikaz ediliyor, trafik kurallarına uyması ve öğrencileri belirlenen noktalarda indirmeleri için.“ dedi.

Emniyet Müdürü Aydın, bundan böyle okul çevrelerinde,  okul yollarında öğrencileri rahatsız edecek şekilde davranan sürücülerin denetimlerin artarak süreceğin, aksine davrananlar hakkında gerekli yasal işlemin yerine getirileceğini kaydetti.

 

Beypazarı’nda Öğrenci Servileri Sıkı Denetimde