TİCARET ODASI ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM PROTOKOLÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TİCARET ODASI ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM PROTOKOLÜTİCARET ODASI ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM PROTOKOLÜ
Polatlı Ticaret Odası üyelerine yönelik yapmış olduğu indirim protokolleri kapsamında Avrupa Birliği hibe ve teşvik kredileri, kosgeb, leasing, factoring, risk raporlama, ayrıca lüks otomotiv satış ve tekne kiralama hizmetleri için protokole imza attı.
Polatlı Ticaret Odası ile Platinum Garage arasında imzalanan protokol ile firma tarafından sunulan birçok hizmet dalında Ticaret Odası üyeleri için yüzde 10 ile yüzde 20 arasında indirim uygulanacak. İndirim protokolünde imzalar Polatlı Ticaret Odası adına Genel Sekreter İnanç Ölmez ve Platinum Garage adında Buğra Kandemir tarafından atıldı. Ticaret Odası üye kimlik kartı veya oda kayıt sicil sureti ile müracaatlarda üyeler firmadan hizmet alımlarında indirimden faydalanacak. Detaylı bilgi almak isteyen üyeler 05327178777’yi arayabilecek.
ÜYELERİMİZİN İNDİRİMLİ HİZMET ALACAKLARI ALANLARI GENİŞLETMEKTEN MUTLU OLUYORUZ
Protokole ilişkin açıklama yapan Genel Sekreter İnanç Ölmez; “Üyelerimiz, çalışanları ve bu kişilerin birinci dereceden yakınlarına yönelik imza attığımız onlarca indirim protokolünün bir yenisini Platinum Garage firması ile gerçekleştirdik. Firma tarafından sağlanan birçok hizmet dalında yüzde 10 ile 20 arasında indirim uygulanacak. Üyelerimizin İndirimli hizmet alacakları alanlarını genişletmekten mutlu oluyoruz. Protokolümüzün odamız üyelerine hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

TİCARET ODASI ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM PROTOKOLÜ