Elazıığ’da Cemiyet Başkanlarından Kanal 23 Kameramanı Üğdül’e Yapılan Saldırıya Kınama

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M. Nafiz Koca Kanal 23 Kameramanı Hüseyin Üğdül’e trafikte yapılan saldırıyı kınadı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elazığ’da Cemiyet Başkanlarından Kanal 23 Kameramanı Üğdül’e Yapılan Saldırıya Kınama

ELAZIĞ/Sıtkı TAŞEL – BHA

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, Elazığ Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M. Nafiz Koca, geçtiğimiz gün Kanal 23 kameramanı Hüseyin Üğdül’e trafikte yapılan saldırıyı kınadılar.

Erdem: Maalesef Çok Üzücü Bir Olay

FHGC Başkanı Erdem mesajında, “Meslektaşımız genç kardeşimiz Hüseyin Üğdül’e yapılan saldırıyı kınıyorum Rabbim şifa versin maalesef çok üzücü bir olay Allah kardeşimizi gençliğine bağışlasın en kısa zamanda sağlığına kavuşması tekrar aramıza dönmesini rabbim den niyaz ediyorum çok geçmiş olsun” ifadelerine yer verdi.

Doğan: Suçluların Gerekli Cezayı Alması Ve Böylesi Olayların Bir Daha Yaşanmaması İçin Konunun Takipçisi Olacağız

Elazığ Gazeteciler Ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Mustafa Doğan, yayınladığı kınama mesajında Üğdül’e geçmiş olsun dileklerini ileterek konunun takipçisi olacağını belirtti. Doğan, “trafikte yaşanan tartışma sonucu kafasına çekiçle vurulan ve ağır yaralanarak ameliyata alınan Kanal 23 Kameramanı Hüseyin Üğdül’e acil şifalar diliyorum. Yaşanan saldırıyı kınıyor, suçluların gerekli cezayı alması ve böylesi olayların bir daha yaşanmaması için konunun takipçisi olacağız” dedi.

Koca: Kısa Zamanda Sağlığına Kavuşması Ve Tekrar Aramıza Dönmesini Temenni Ediyoruz

Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca, yayınladığı kınama mesajında; “Kanal 23 Televizyonu kameramanlarından, genç meslektaşımız Hüseyin Üğdül’e eşinin yanında yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırıyı gerçekleştirenlerin gerekli cezayı almalarını ümit ediyor, arkadaşımızın en kısa zamanda sağlığına kavuşması ve tekrar aramıza dönmesini temenni ediyoruz. Allah şifalar versin” ifadelerini kullandı.

Elazıığ’da Cemiyet Başkanlarından Kanal 23 Kameramanı Üğdül’e Yapılan Saldırıya Kınama