Bucak’ta Fırıncılara Temel Gıda ve Hijyen Eğitimi Verildi

Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile T.C. Tarım Ve Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde; Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce Bucak Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, ilçemiz dahilinde bulunan "Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Üretimi" faaliyet konulu işletmelerde aktif olarak çalışan personellere yönelik Hijyen Eğitimi kursu düzenlendi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bucak’ta Fırıncılara Temel Gıda ve Hijyen Eğitimi Verildi

BURDUR – BHA

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Koordinatörü Kenan Kalk ve Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde görevli personeller tarafından Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen eğitimden toplamda 103 katılımcı faydalandı. Eğitimde; beslenmemizin en önemli maddesi olan ekmek ve ekmek çeşitlerinin tekniğe uygun ve hijyenik şekilde üretilmesi, muhafazası, taşınması ve satışına yönelik bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim sonunda katılımcılara hijyen belgesi alması için yazılı sınav yapıldı. Talep gelmesi durumunda benzer eğitimlerin sonraki dönemlerde de tekrarlanabileceği belirtildi.

Bucak'ta fırın çalışanlarına hijyen eğitimi verildiBucak'ta fırın çalışanlarına hijyen eğitimi verildiBucak'ta fırın çalışanlarına hijyen eğitimi verildiBucak'ta fırın çalışanlarına hijyen eğitimi verildiBucak'ta fırın çalışanlarına hijyen eğitimi verildi

Bucak’ta Fırıncılara Temel Gıda ve Hijyen Eğitimi Verildi