EXVEGA Koltuklar Tüm Avrupa Ülkelerinde Satışa Sunuldu

EXVEGA profesyonel oyuncu ve çalışma koltukları, tüm Avrupa ülkelerinde satışa sunuldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EXVEGA Koltuklar Tüm Avrupa Ülkelerinde Satışa Sunuldu

ANKARA – BHA

Avrupa ülkelerinde de satışa sunulan EXVEGA profesyonel oyuncu ve çalışma koltukları, bu yıl Ankara’nın ev sahipliğini yaptığı TEKNOFEST’te yer alarak vatandaşların ürünleri deneyimlemelerini sağladı.

“Avrupa ve Türkiye’nin En Teknolojik Oyuncu Koltuklarını Üretiyoruz”

EXVEGA’nın, ürünlerinde kullanıcı konforunu artırmayı hedeflediğini söyleyen AR-GE sorumlusu Kaan Demirhan, “EXVEGA olarak Avrupa ve Türkiye’nin en teknolojik oyuncu koltuklarını üretiyoruz. Bir yandan da burada kullanıcıların ihtiyaçlarını ve konforlarını artırabilmeyi hedefliyoruz. Bunları yaparken kendimizi de birer tüketici gibi düşünerek amaçlarımız doğrultusunda ilerliyoruz. AR-GE sürecimizi aylar boyunca uzatarak en iyi ürünleri ortaya çıkartmayı amaçlıyoruz. Bunun haricinde Türkiye’de üretilmeyen en sağlam çelik konstrüksiyon yapılar, bizim oyuncu koltuklarımızda mevcut. Teknolojik özellikler, özelleştirebilme seçenekleri gibi teknolojik özellikleri koltuklarımıza dahil ederek tüketicilere sunuyoruz” dedi.

“Koltuklarımızda Araçlarda Bulunan Teknolojileri Kullanıyoruz”

EXVEGA olarak TEKNOFEST’te bulunarak vatandaşların ürünleri deneyimlemelerini sağladıklarını dile getiren Kaan Demirhan, “TEKNOFEST’te bulunma amacımız, hem insanların burada dinlenmeleri için bir durak olmak hem de koltuklarımızı deneyimlemeleri, rahatlığımızı görmeleri amacıyla burada bulunuyoruz. TEKONFEST’te ilk günden  bu kadar yoğun bir katılım beklemiyorduk. Bizim hedeflerimizin üstünde ama bu bizler için daha iyi. Biz koltuklarımızda araçlarda bulunan teknolojileri kullanıyoruz. Yani bir oyuncu koltuğu değil de sanki uzun saatler bir otobüste veya yüksek model bir araçta yolculuk yapacakmış gibi oturulmasını hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

EXVEGA Koltuklar Tüm Avrupa Ülkelerinde Satışa Sunuldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir