Kars İş Dünyasından Milletvekili Adem Çalkın’a Teşekkür

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın Kars’a müjdeleri peş peşe açıklaması sevinçle karşılandı. İş dünyasından AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’a teşekkür mesajları geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kars İş Dünyasından Milletvekili Adem Çalkın’a Teşekkür

Ercüment DAŞDELEN / KARS – BHA

AK Parti Kars Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Katip Üyesi Adem Çalkın, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı Kars’ta misafir etti.

Kars’ın ticari potansiyelini artırmak için ne tür çalışmalar yapılabilir, ekonomisini daha çok nasıl geliştirilir, esnaf ve sanatkârların yaşadığı sorunları çözmek için neler yapabilir hususunda istişarede bulunan Milletvekili Çalkın, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat ile STK’ları ve iş insanlarını bir araya getirdi.

Buluşma sonrası sorun ve talepleri dinleyen Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın Kars’a müjdeleri peş peşe açıklaması sevinçle karşılandı ve iş dünyasından AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’a teşekkür mesajları geldi.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın: “Ticaret Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ömer Bolat ile birlikte Kars’ımızdaki ekonomi STK’ları ve iş insanları ile bir araya geldik. Kars’ımız ekonomosini daha çok nasıl geliştiririz, esnaf ve sanatkârların yaşadığı sorunları çözmek için neler yapabiliriz hususunda istişarede bulunduk. Sayın Bakan ilimizin ticari etkinliklerini daha da geliştirmeye yönelik, iç ve dış ticaretimiz bağlamında, gerekli tüm adımların bir bir atılacağını dile getirdiler.” dedi.

Kars iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları Milletvekili Adem Çalkın’a teşekkür ederek şunları belirttiler:

“Milletvekili Adem Çalkın’ın girişimleri ile verilen tüm destekler, ekonomik hayatımızda yerini bulacak, Kars toplumuna refah olarak geri dönecektir. Bugün yapılan bu toplantı Kars esnaf ve sanatkarına, sanayicisine ve iş dünyasına umut oldu. Temennimiz bu süreçlerin devam etmesidir. Burada desteğin küçük olması, büyük olması önemli değil. Sıkıntılarımızı sonlandırmaz ama bir can suyu olur. Kars iş dünyasına can suyunu taşıyan başta AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’a ve Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’a teşekkür ediyoruz.”

Kars İş Dünyasından Milletvekili Adem Çalkın’a Teşekkür