”Prestijli Üniversiteyiz”

Kırıkkale Üniversitesi Vakfı Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Rektör Prof.Dr.Ersan Aslan konuşmasında Kırıkkale Üniversitesinin Türkiye'nin prestijli üniversiteleri arasında yer aldıgına dikkat çekti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

”Prestijli Üniversiteyiz”

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ersan Aslan yaptığı konuşmada Kırıkkale Üniversitesine bu yıl 12 yeni bölüm açıldıgını  ve bu bölümlere 650 yeni öğrenci geleceğini ifade etti .

YÖK’ün Türkiye geneli yaptığı uygulama gereği ikinci öğretimi kapanan bölümler için Kırıkkale Üniversitesi’ne mahsus olarak kapanan her bölüme karşılık bir normal bölüm açılarak üniversitenin öğrenci kaybının olmadığına vurgu yaptı.

Yurt Problemi Yok

Kırıkkale’de öğrencilerin yurt ve barınma problemi olmadığını ifade ederek kamu ve özel sektör yurtlarında Kırıkkale’de toplam 23 bin civarında  yatak bulunduğunu ve bunun da yeterli geldiğini ifade etti.

Yüzde 99 Doluluk

Kırıkkale Üniversitesi’nin%99 doluluk oranı ile en çok tercih edilen üniversitelerden birisi olduğunu vurgulayan rektör Aslan Türkiye’de 4 üniversiteye verilen TOGG aracının bir tanesinin Kırıkkale Üniversitesine verildiğini dile getirdi.

 

”Prestijli Üniversiteyiz”