UŞAK DERİ KARMA OSB YÖN. KUR. BŞK. İBRAHİM KARAHALLI "UŞAK SANAYİCİSİNE VE BÖLGEMİZE AB HİBE DESTEKLİ BÜYÜK BİR TESİS KAZANDIRDIK. BÜYÜK BİR BAŞARIDIR "

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UŞAK DERİ KARMA OSB YÖN. KUR. BŞK. İBRAHİM KARAHALLI "UŞAK SANAYİCİSİNE VE BÖLGEMİZE AB HİBE DESTEKLİ BÜYÜK BİR TESİS KAZANDIRDIK. BÜYÜK BİR BAŞARIDIR "Uşak Deri Karma OSB Yön. Kur. Bşk. İbrahim Karahallı ‘İşletmemiz 20 Ton Kapasiteli Bir İşletme’
Egem TV ve BRTV ortak canlı yayınında Basın Kulubü programında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uşak Deri Karma OSB Başkanı İbrahim Karahallı ab projesi ve zafer kalkınma ajansı destekleri ile karma osb ye kazandırılan büyükbaş deri işleme tesisi ile ilgili soruları yanıtladı.. kapasite yeterli mi sorusuna karahallı ” Önemli olan nokta biz buraya hibe olarak bu yatırımı getirmiş olmamız ve alternatif üretim düşünen sanayicilerimiz için bir fırsat olmasıdır. ilerde kapasite artırılabiliriz “dedi…
İşletmemiz 20 Ton Kapasiteli Bir İşletme
İşletmemiz butik bir işletme diyen Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karahallı ‘bugün 40 ton kapasiteli fabrika olma olasılığına da sahip. Bu zaman içerisinde ihtiyaca göre büyütülecek bir şey. Önemli olan nokta biz buraya hibe olarak bu yatırımı getirmiş olmamız ve alternatif üretim düşünen sanayicilerimiz için bir fırsat olmasıdır’ dedi. (Feyzi Tokat)

UŞAK DERİ KARMA OSB YÖN. KUR. BŞK. İBRAHİM KARAHALLI "UŞAK SANAYİCİSİNE VE BÖLGEMİZE AB HİBE DESTEKLİ BÜYÜK BİR TESİS KAZANDIRDIK. BÜYÜK BİR BAŞARIDIR "