Orhangazi Belediyesi, Büyükaile Projesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Orhangazi Belediyesi, kapsamlı ve etkileyici Büyükaile Projesi ile mahallelerdeki hizmet faaliyetlerini sürdürmekte kararlı. Narlıca Mahallesi'ndeki çalışmanın ardından, belediye şimdi de Paşapınar ve Heceler Mahallelerinde aktif olarak görev yapıyor. Belediye Başkanı Bekir Aydın liderliğinde gerçekleşen bu anlamlı adım, mahalle sakinlerine dokunmayı ve onların taleplerini dinlemeyi amaçlıyor.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Orhangazi Belediyesi, Büyükaile Projesi Çalışmalarına Devam Ediyor

Sabahın erken saatlerinde, Orhangazi Belediyesi’nin ilgili birimlerinden bir dizi personel, Beyaz Masa Ekipleri ve üst düzey belediye yetkilileri Paşapınar ve Heceler Mahallelerine adım attı. Fen işleri, Temizlik işleri ve Park ve Bahçeler Birimi, Zabıta, Veteriner İşleri, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlükleri ve Orhangazi Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (OBAK) gibi farklı alanlarda uzmanlaşmış ekipler bir araya gelerek kapsamlı bir çalışma yürüttü. Ayrıca, Beyaz Masa personelleri de mahallelerdeki evleri tek tek ziyaret ederek halkın talep ve önerilerini kayıt altına aldı.

Başkan Bekir Aydın, Paşapınar ve Heceler mahallelerinde yürütülen BüyükAile çalışması esnasında, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Orhangazi Belediyesi Başkan Yardımcısı İbrahim Korkmaz, BUSKİ Orhangazi Şube Müdürü Levent Rona ve ilgili daire müdürleri ile birlikte sahada aktif olarak yer aldı. Bu anlamlı çalışmanın gelecekte kentin diğer mahallelerinde de devam edeceği belirtildi.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, yaptığı açıklamada, Büyükaile projemizin amacının hem belediye olarak mutlu olmak hem de halkımızı mutlu etmek olduğunu vurguladı. “Heyecanımızı, halkımıza hizmet etme şevkimizi bugün Paşapınar ve Heceler Mahallelerimizde yaşama imkânı bulduk” diyen Başkan Aydın, “Mahallelerde hiçbir noktayı göz ardı etmeden, tüm vatandaşlarımızla görüşerek talep ve önerilerini dinledik” şeklinde konuştu.

Büyükaile Projesi ile Orhangazi’de Devlet-Millet İlişkisi Yeniden Tanımlanıyor

Büyükaile Projesi, Orhangazi’de devlet ve millet arasındaki ilişkiyi yeniden şekillendiriyor ve 21. yüzyılın ihtiyaçlarına uygun olarak devlet hizmetlerini vatandaşın ayağına taşıyor. Orhangazi Belediyesi, kendi kaynakları ve devlet kurumlarıyla işbirliği yaparak vatandaşın ihtiyaçlarına daha yakından cevap veriyor. Ekonomik faaliyetlerden sosyal belediyeciliğe, temizlik işlerinden fen işlerine kadar pek çok alanda çalışmalar, vatandaşın kapısına kadar götürülüyor. Özellikle dezavantajlı grupları önceliklendirerek tasarlanan Büyükaile Projesi, engelli vatandaşlardan yaşlılara, gençlerden çocuklara kadar her kesimi kucaklıyor. Hızlı ve çözüm odaklı çalışmaların temel hedefi, devletin ihtiyaç sahiplerinin yanında olması ve onlara destek olmasıdır. Bu proje ile Orhangazi, daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline gelmeye devam edecek.

Orhangazi Belediyesi, Büyükaile Projesi Çalışmalarına Devam Ediyor