Genel Müdür Yardımcısı Kahraman’dan Taşköprü’ye Yakın Mercek

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı İsmail Karaman ile beraberindeki heyet, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesindeki Pompeiopolis Antik Kenti, Delibeyoğlu sokakta devam eden sokak yenileme çalışmaları ve Derbederler Hamamı'nda incelemelerde bulundu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genel Müdür Yardımcısı Kahraman’dan Taşköprü’ye Yakın Mercek

KASTAMONU – BHA

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı İsmail Karaman ile beraberindeki heyet, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesindeki Pompeiopolis Antik Kenti, Delibeyoğlu sokakta devam eden sokak yenileme çalışmaları ve Derbederler Hamamı’nda incelemelerde bulundu.

Taşköprü Kaymakamı Bekir Özen, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı İsmail Karaman Ankara Röleve e Anıtlar Müdür Mimar Özgür Seyhan Akça, Ankara Röleve ve Anıtlar Müdürlüğü’nde görevli İnşaat Mühendisi Mustafa Şimşek ve firma mimarı Mehmet Tüvel, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal ile birlikte Taşköprü ilçesindeki bazı alanlarda incelemelerde bulundu. Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal yaptığı açıklamada;  “Delibeyoğlu Sokakta devam eden sokak yenilenmesi çalışmasının biran önce bitirilip siz değerli Taşköprülü vatandaşlarımız ile buluşturacak olmanın heyecanı içerisindeyiz” dedi.

Genel Müdür Yardımcısı Kahraman’dan Taşköprü’ye Yakın Mercek