AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Keleş Vatandaşları Dinledi

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vatandaş Buluşmaları”nda Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığlılardan gelen talepleri dinledi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Keleş Vatandaşları Dinledi

Sıtkı TAŞEL/ELAZIĞ – BHA

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vatandaş Buluşmaları”nın nöbetçi vekili Prof. Dr. Erol Keleş oldu.

Prof. Dr. Keleş, vatandaşların kendilerine ulaşabilmelerini sağlamak adına buluşma programları düzenlediklerini belirterek, şehrin kronikleşmiş sorunlarını çözmek için çaba sarf ettiklerini söyledi.

”Elimizden Gelen Bütün Gayreti Göstereceğiz”

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, “Vatandaşların sorunlarını, sıkıntılarını, şehrimizin sorunlarını dinleyerek ve onların da katkılarını alarak bir süreci tamamlayacağız. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu toplantılarımız devam edecek. Zaten biz Cumhur İttifakı’nın milletvekilleri olarak da bu dönemde hep vatandaşlarımızla bir arada olmak, onların sıkıntılarını dinlemek için bundan sonraki süreçte de bu şekilde devam edeceğiz. Tabi sürecin devamı konusunda bazen aksaklıklar olabiliyor, vesaire ama bunları en aza indirebilmek için de elimizden gelen bütün çabayı gösterebiliyoruz. Tabi vatandaşların sıkıntılarını, isteklerini dinlemenin yanı sıra Elazığ’ın sorun ve sıkıntıları için de gerçekten ciddi anlamda bir çaba harcıyoruz. Elazığ’ın kronikleşmiş sıkıntılarının çözümü noktasında bakanlarımızla, bakan yardımcılarımızla bir araya geliyoruz. Bu 1 aylık süre içerisinde bazı sorunları da çözüm noktasında mesafe kat ettiğimizi hep beraber görüyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte şehrimiz için aynı zamanda vatandaşlarımız için en iyi hizmeti verebilmek açısından elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” dedi.

 

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Keleş Vatandaşları Dinledi