“Bu gurur hepimizin”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Bu gurur hepimizin”Asya-Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları arasında ‘Üyeye hizmet kalitesi’ dalında birincilik ödülü alan Aydın Ticaret Odası (AYTO) Başkanı Hakan Ülken, “Odamızın 10 yıl içerisindeki yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerine, komite üyelerine, tüm üyelerimize ve Aydın halkımıza teşekkür ediyorum. Çünkü bu gurur hepimizin, Aydın’ımızın ve ülkemizin” dedi.
Efeler 1926 Restoran’da basın toplantısı düzenleyen AYTO Yönetimi, yaptıkları ve yapacakları projeleri paylaştı. Toplantıya, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, AYTO Meclis Başkanı Coşkun Cerit, AYTO Komite Başkanları ve basın mensupları katıldı.
“TÜM ÜYELERİMİZE VE AYDIN HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Toplantının açılış konuşmasını yapan Hakan Ülken, geçtiğimiz günlerde aldıkları ödülü değerlendirerek başladı. Başkan Ülken, “Asya-Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları arasında ‘Üyeye hizmet kalitesi’ dalında birincilik ödülü aldık. Bu ödülü biz almadık, Aydın halkı aldı, bizim üyelerimiz aldı. Geçmiş 2 dönemde de Meclis Üyeliği yapmış ve eski meclis üyelerimiz aldı. Bunu bugün işin mutfağında olup, arka planda çok değerli mesai arkadaşımız olan personelimiz aldı. Ben hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Odamızın 10 yıl içerisindeki yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerine, komite üyelerine, tüm üyelerimize ve Aydın halkımıza teşekkür ediyorum. Çünkü bu gurur hepimizin, Aydın’ımızın ve ülkemizin” diye konuştu.
“200 BİN EURO VE YÜZDE YÜZ HİBE ALMIŞ OLDUĞUMUZ BİR PROJE”
İlk göreve geldiklerinde AYTO’ya donanımlı bir hizmet binası kazandırdıklarını belirten Ülken, “800 metrekare bir binadan 8 bin metrekare akıllı bir binaya geçtik. Kendi enerjisini kendi üreten, üyesinin tüm ihtiyaçlarını en üst kalitede hizmet verecek şekilde sağlayan bir hizmet binasına geçtik. Binaları güzel yapabilirsiniz ama o binaların içinde ruh yoksa, bir tutku yoksa, o binanın gerçek sahiplerine hizmet etme aşkı yoksa, o binalar sadece beton yığınıdır. Biz o binayı Aydın olarak ruhlandırdık ve 50 yıllık binadan en az 100 yıl hizmet edecek çok kaliteli bir binayı kazandırdık. O binanın ardından doğru projelerle, doğru adımlarla ve bütçeleri doğru kullanarak, işimizi severek gerçekleştirerek, üyelerle odamızı bütünleştirerek odamızı Asya-Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları içerisinde birinci olması ve ödül alacak hale getirdik. Peki uluslararasında bu bir ilk miydi? Hayır. Biz daha önce Avrupa Birliği (AB) Coğrafi işarette almıştık ve bu uluslararası bir başarıydı. Yine bugün 400 proje içerisinde AB’de birinci olarak geçen ve 200 bin Euro yüzde yüz hibe almış olduğumuz bir proje. Aynı zamanda 197 bin Euro hibeli bir başka devam eden projemizin de kısa tanıtımlarını burada yapacağız ve madencilik sektörüyle ilgili içinizden isteyen basın mensubu arkadaşı sanal gerçekliği yaşatacağız burada” sözlerine yer verdi.
“ROL MODEL OLACAK ŞEKİLDE HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Önümüzdeki süreçte AYTO’nun neleri hedeflediğini de açıklık getiren Başkan Ülken, “Lojistik merkez projemiz devam ediyor. Bu Aydın için çok ciddi bir proje. Sayın Valimiz de bu konuda uzman ve daha önce görev yaptığı illerde Lojistik Merkezi projelerini hayata geçirmiş, o illerde ekonomiye büyük katkılar sunmuştur. Bu projeyi yakın zamanda Aydında hayata geçireceğiz. Malum Tarıma Dayalı Organize Sera Bölgesi Projemiz hayata geçti, artık bütün talepler toplandı, tahsisler yapıldı. Gerekli sıcak su ihtiyacı da yakın zamanda tamamlanıyor. Organize Sera Bölgesi ilimize can verecek ve rol model olacak şekilde hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bugün ülke gündemi yerine ilimizin konularını konuşmak istiyoruz ve başka bir toplantımızda ülke gündemiyle ilgili değerlendirmede de bulunuruz” ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından AB’den hibe almaya hak kazanılan projeler hakkında sunumlar yapıldı ve toplantı soru-cevap bölümüyle sona erdi. (Mehmet Aydın)

“Bu gurur hepimizin”