Kadıköyspor Başkanı Mendi: Yerimiz Süper Amatör Lig

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadıköyspor Başkanı Mendi: Yerimiz Süper Amatör Lig

AYDIN – BHA

Aydın Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kadıköyspor Başkanı Zeki Mendi, yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulundu. Mendi, “Önümüzdeki sezonda kulübü takas etme gibi niyetim var. Bu gerçekleşmezse yine yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Aydın Süper Amatör Lig’de forma terleten Kadıköyspor, geçtiğimiz sezon grubu son sırada kapatarak sevenlerini üzmüştü. Geçmiş sezon değerlendirmesi yapan Kulüp Başkanı Zeki Mendi, “Ben 6 yıldır bu kulübün başındayım ve 18 yıldır da takımın kaleciliğini yapıyorum. Ligden çekilen takımlar olunca geçmiş sezon bizim için kötü geçti. Gençlerle oynadık. Masrafa girmedik çünkü girecek bir pozisyonumuz yoktu. Rakiplerimiz güçlüydü. Sponsorlarımız oldu ama onlarda bizi kalkındıracak kadar güçlü değildi” dedi.

“Niyetimiz Kulübü Devretmek”

Gelecek sezon hakkında da açıklamalar yapan Mendi, “Önümüzdeki sezonda kulübü takas etme gibi niyetim var. Bu gerçekleşmezse yine yolumuza devam edeceğiz. Gençlerle işi bir şekilde götüreceğiz. Aslında niyetimiz kulübü devretmek çünkü bizim gibi köy takımlarında destek bulmak biraz zor. Futbol artık paraya döndü” ifadelerini kullandı.

“Bizim Yerimiz Süper Amatör Lig”

Amaçlarının ligde kalmak olduğunun altını çizen Mendi, “Bizim yarıştığımız takımların çoğu kurum takımları. Onlarla baş etmemiz imkânsız gibi bir şey. Biz kulübü iki kişi yönetiyoruz. İkimizin de işi gücü var. Nereye kadar koşturabiliriz. Bizim yerimiz Süper Amatör Lig. Bu zamanda kulüp yönetmek çok zor” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kadıköyspor Başkanı Mendi: Yerimiz Süper Amatör Lig