Erden Timur: Bugün Yarın Bitmesini Beklediğimiz Bir Transfer Var

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur, stadyum isim sponsorluğu töreninde önemli gündeme dair önemli açıklamalarda bulundular.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erden Timur: Bugün Yarın Bitmesini Beklediğimiz Bir Transfer Var

Galatasaray’ın stadyum isim sponsoru Rams oldu. İmza törenine Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başkanvekili Erden Timur ile Rams Global CEO’su Devran Bülbül katıldı. Yapılan anlaşma ile sarı-kırmızılı kulübün stadının ismi Rams Park olurken taraflar arasında 5 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza törenin ardından Dursun Özbek 1959 öncesi şampiyonluklar, Erden Timur ise transfer ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sözlerine sponsorluk anlaşması ile başlayan Dursun Özbek, “Bu anlaşmanın hem Galatasaray‘a hem de Rams Global’a büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Hedefimiz geçmişte olduğu gibi Avrupa’daki kupaları müzemize getirmek. Bunun için bu hayallere ulaşmak için durmadan çalışan markalara ihtiyacımız var. Rams Global o markalardan biri. Kazanacağımız Avrupa kupasını burada bir şölen havasında kutlayacağız” dedi.

Özbek’ten 5 Yıldız Tepkisi

Fenerbahçe’nin maçlara 5 yıldızlı forma ile çıkmasını değerlendiren Özbek, “Yönetmelikler var, merdivende oturuyoruz diye para cezası veriliyor. Oraya kadar hassassanız, yönetmeliğe karşı gelen takımları ayıramazsınız. Merdivene ceza kesen kurum, 5 yıldızlı formaya da gereğini yapmalıydı. TFF bu konuda sessiz kalarak cevap veremez. Yönetmelikler var. Ağzımızı açınca, merdivene oturunca cezayı basıyorlar. Merdivene kadar hassanız, yönetmeliklere karşı gelenleri ayıramazsınız. Ona böyle, buna böyle muamele yapamazsınız” ifadelerini kullandı.

“Bugün Yarın Bitmesini Beklediğimiz Bir Transfer Var”

Erden Timur, sarı kırmızılıların transfer çalışmaları ve Mauro Icardi’nin durumu ile ilgili, “Sabitzer’le ilgili hiçbir girişimimiz olmadı. Listemizde olan oyuncuların hepsi sanki biz görüşüyormuşuz gibi sayılıyor. Oyuncularla ilgili bir şey söylemem doğru değil. “Bugün yarın bitmesini beklediğimiz bir transfer var. Çok hassas davranmalıyız. Planımızdaki yegâne değişiklik, zorunluluktan ötürü Icardi oldu. Ona tutulan uçak bile oraya gitmişti. 10-15 günlük gecikme olacak. Icardi açısından da haklı bir gerekçe” diye konuştu.

Erden Timur: Bugün Yarın Bitmesini Beklediğimiz Bir Transfer Var

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir