Alemdar SAKİKAD Fuar Alanında

Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği tarafından girişimci kadınların ticarete atılması ve el emeği ürünlerini sergilemek için Serdivan’da SAKİKAD Girişimci kadınlar fuarı düzenlendi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alemdar SAKİKAD Fuar Alanında

SAKARYA – BHA

SAKİKAD Girişimci kadınlar fuarı büyük beğeni topladı. Girişimci kadınların ticarete atılması ve el emeği ürünlerini sergilemek için Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği tarafından Serdivan’da düzenlenen fuara, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da ziyaret etti.

Cadde 54 ve Serdivan AVM arasındaki alanda yapılan fuar alanını ziyaret eden Başkan Alemdar, SAKİKAD Başkanı Nagihan Aygün ile birlikte girişimci kadınların stantlarını dolaştı. Fuar hakkında detaylı bilgi alan Alemdar girişimci kadınlar ile sohbet ederek üretilen ürünler ile ilgili bilgi aldı.

SAKİKAD Başkanı Nagihan Aygün fuarın 6 gün süreceğini 5 günün geride kaldığını ifade ederek çadır ve yer temininde desteklerinden dolayı Başkan Alemdar’a teşekkürlerini iletti. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise girişimci kadınların her zaman destekçisi olacaklarını belirterek Başkan Aygün başta olmak üzere çalışan ve emeğini sergileyen tüm kadınlara başarılar diledi.

Alemdar SAKİKAD Fuar Alanında