Szymanski: Fenerbahçe beni çok istedi

Fenerbahçe’nin yeni transferi Sebastian Szymanski, transfer süreci ve hedeflerini Kulüp televizyonuna anlattı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Szymanski: Fenerbahçe beni çok istedi

BHA SPOR SERVİSİ

Fenerbahçe’nin, Dinamo Moskova’dan renklerine bağladığı Polonyalı milli orta saha oyuncusu Sebastian Szymanski kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu.

Sözlerine Fenerbahçe’ye geldiği için mutlu olduğu ile başlayan Szymanski, “Burada olduğum için mutluyum, aynı zamanda gururluyum. Türkiye’nin en iyi kulübüne, Fenerbahçe’ye geldim. Bu transferin bir an önce bitmesini arzuladım, istedim çünkü Fenerbahçe’nin beni istediğini biliyordum. Dolayısıyla bu da benim açımdan çok büyük bir anlam ifade ediyordu. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Sabırsızlıkla oynayacağımız maçları bekliyorum” dedi.

“Buraya Katılım Sürecim Biraz Uzun Bir Süreç Sonrasında Gerçekleşti”

Transfer sürecinin uzun ve zorlu olduğu ifade eden Szymanski, “Buraya katılım sürecim biraz uzun bir süreç sonrasında gerçekleşti. Ben de tabii ki bu sürecin geçmesini ve bir an önce takımla antrenmanlara başlamayı istedim. Nihayetinde de buraya geldim. Ancak Rusya’ya gitme konusunda bir vize problemi vardı. Dolayısıyla ben burada başladım. Benim açımdan adaptasyon gerçekten iyi bir şekilde ilerliyor. Fenerbahçe’nin ne kadar büyük bir aile olduğunu çok net bir şekilde gördüm. Buradaki ortam, takım arkadaşlarım herkes bana yardımcı oluyor. Zaten bir futbolcu için yeni takımına gitmeden önce istediği şeyler de takım arkadaşlarının ona yardımcı olması, açık olmasıdır. Bu da bana göre en iyi şeylerden bir tanesi ki ben de bunu iyi bir şekilde görüyorum” diye konuştu.

“Hep Birlikte Harika İşler Elde Edebiliriz”

Polonyalı oyuncu şampiyonluğun önemini vurgulayarak, “Şampiyonluk her zaman harika hisler verir. Kendinizi çok iyi hissedersiniz. Şampiyonluk gerçekten çok önemli. Diliyorum ki herkes kariyerinde şampiyonluk hissini yaşayabilir. Kupalar noktasında sadece beni baz almamak lazım çünkü takım içerisinde çok fazla kupa kazanmış oyuncular da vardır çünkü takım içerisinde çok tecrübeli oyuncular var. Bana göre fazlasıyla iyi bir takımız. Birbirimizi çok daha iyi tanıyarak daha iyi performans ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Hep birlikte harika işler elde edebiliriz. Türkiye’nin en büyük kulübü Fenerbahçe’deyim. Öyle zannediyorum ki takım olarak da her zaman en iyisini vermek adına çabamızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

“Takımım İçin En İyisini Sergilemeye Çalışan Bir Oyuncuyum”

Kanatlardan çok 8 ve 10 numara pozisyonunda oynamayı sevdiğini söyleyen Szymanski, “10 numara ve 8 numara pozisyonunda da oynayabiliyorum. Kenarlarda da oynadığım oluyor ama açıkçası kenarlarda oynamaktan pek hazzetmiyorum. Daha çok orta saha orijinli bir futbolcuyum. 10 numara ya da 8 numara arasında benim için fark yok, ikisinde de oynayabiliyorum. Futbol karakteri olarak savaşmayı, pres yapmayı ve koşmayı seven bir futbolcuyum. Takımım için en iyisini sergilemeye çalışan bir oyuncuyum. Bizim için en önemli nokta da bu; takım için takımın menfaatini savunacak şekilde çalışmak. Evet, futbol yeteneklerimin olduğunu düşünüyorum. Bazen bu yeterli olabiliyor bazen daha iyisini yapmanız da gerekebiliyor. Ben futbol yetenekleri bakımından da iyi bir oyuncu olduğumu düşünüyorum” dedi.

“Lionel Messi Benim İçin Bir İdol”

Szymanski, Messi ve Ronaldo rekabetinde hakkında ise “Lionel Messi benim için bir idol. Bana göre dünyadaki en iyi futbolcu. Belki de sol ayaklı olduğu için onu çok daha fazla seviyorum. Oyun tarzını çok beğendiğim bir futbolcu. Kendisi sahada çok zeki ve ne yapması gerektiğini bilen bir oyuncu. Benim tercihim Messi ama elbette ki Ronaldo da dünyanın en iyi futbolcularından biri. Buna şüphe yok ama benim tercihim Messi” sözlerini söyledi.

Son olarak Fenerbahçe taraftarına teşekkür eden Polonyalı 10 numara, “Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum beni çok iyi karşıladılar, bana çok güzel mesajlar gönderdiler. Ben de bu anlamda kendimi mutlu hissettim. Sezon uzun ve zorlu. Dolayısıyla onların desteklerine ihtiyacımız var. Elbette ki hem iyi hem de kötü zamanlar olacak ama umarım nerede oynarsak oynayalım desteklerini her zaman hissederiz ve umuyorum ki hep birlikte harika bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı.

Szymanski: Fenerbahçe beni çok istedi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir