Kourbelis, Basının Karşısına Çıktı

Trabzonspor’un yeni transferi Dimitrios Kourbelis, Slovenya kampında basın mensupları ile bir araya geldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kourbelis, Basının Karşısına Çıktı

Tahsin KEMER/ ANKARA

Sözlerine bordo mavili ekibe transfer olduğu için mutlu olduğu ile başlayan Kourbelis, “Öncelikle karşılama için teşekkür ederim. Trabzonspor’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Her sene hedeflerine koşan, her sene hedefleri olan büyük bir takımda olduğumun farkındayım. Baka ve Sio’yu yakından tanıyorum. Bana takımla ilgili her şeyi söylediler. Takımın büyüklüğünden bahsettiler. Benim de üzerime düşen her seferinde elimden gelenin en iyisini yaparak takımın hedeflerine gerçekleştirmesine yardımcı olabilmek. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum” dedi.

Pozisyonu hakkında değerlendirmede bulunan Yunan oyuncu “Ben kariyerime stoper olarak başladım. Daha sonra 6 numara olarak devam ettim. 8 numara oynadım geçen yıl. Burada kararı verecek olan kişi hocamız. Ben de sahaya çıkıp elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım. Bu konudaki karar tabii ki her zaman hocamızın olacak” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor maçlarını izlediğini ve tarafların çok tutkulu olduğunu aktaran Kourbelis, “Çok fazla maçı izleme fırsatı buldum. En iyi arkadaşlarım Baka ve Siopis burada oynuyor çünkü. Taraftarımızın ne kadar tutkulu olduğuyla ilgili geniş bir bilgim var. Taraftarımız şundan emin olacak; sahaya çıktığım her anda elimden gelenin en iyisini vermeye çalışacağım” diye konuştu.

Kourbelis, Basının Karşısına Çıktı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir