Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın: “İlçemize Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, Tarım Kredi Satış Kooperatifi açıldı”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın: “İlçemize Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, Tarım Kredi Satış Kooperatifi açıldı”GÜDÜL (BHA )- Güdül belediyesi, ilçeye Tarım Kredi Kooperatifinin satış mağazası açtığını bildirdi.
İlçenin çarşı merkezine açılan Tarım Kredi satış kooperatifinin açılışına Kaymakam Deniz Yıldırım, belediye başkanı Muzaffer yalçın, Tarım Kooperatifi Genel müdürü Hüseyin Aydın, AK Parti İlçe Başkanı Sadettin Erdoğan ve vatandaşlar katıldı.
Açılışı yapılan Tarım Kredi Kooperatifini, alışveriş yapmak üzere vatandaşlar doldururken, özellikle yağ ve şeker alımda öncelik yaptı.
Güdül Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, İlçelerine Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasının açılmasının isabetli bir karar olduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanının talimatlar ile ilçelerine Tarım Kredi Kooperatifi Satış mağazası açıldığını belirten Yalçın, “bundan böyle vatandaşlarımız, ürünleri daha ucuza alabilecekle. Açılışın ardından vatandaşlarımız, alışveriş için mağazayı doldurdu. Kooperatifte yağ, şeker, un gibi bazı gıda ürünleri, piyasaya göre daha ucuz ”dedi.
Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, “ilçelerine vatandaşların yararlanması açısından, Tarım Kredi Kooperatifi açılması yönünde talimat veren sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkürler” ifadesinde bulundu. (Yaşar Tonbak)

Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın: “İlçemize Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, Tarım Kredi Satış Kooperatifi açıldı”