AYESOB ile tvDEN Protokol İmzaladı

Aydın’ın ilk ve tek uydu televizyon kanalı tvDEN ile Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AYESOB) arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında, AYESOB üyesi esnafların reklamları tvDEN’de yüzde 50 indirimli yayınlanacak.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aydın’ın ilk ve tek uydu televizyon kanalı tvDEN ile Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (AYESOB) arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında, AYESOB üyesi esnafların reklamları tvDEN’de yüzde 50 indirimli yayınlanacak.

AYESOB ile tvDEN Protokol İmzaladı

Altı yıldır, “Ege’nin Dünya’ya açılan penceresi” sloganıyla Aydın’dan yayın yapan ilin ilk ve tek uydu televizyon kanalı olma özelliği taşıyan tvDEN ile AYESOB arasında esnafın uygun fiyatta reklam verebilmesi için protokol yapıldı. Protokolü AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü ile tvDEN Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın imzaladı.

“YÜZDE 50 İNDİRİM İLE TVDEN AYDIN ESNAFINI TÜM TÜRKİYE’YE TANITMAYA HAZIR”

Protokol kapsamında, tvDEN’de reklamını yayınlatmak isteyen AYESOB üyesi esnaflara özel yüzde 50 indirim yapılacak. Özellikle reklam vermek isteyen esnafın bütçesine uygun bir çalışma yapmayı amaçlayan projeden sadece AYESOB üyesi olan esnaflar faydalanabilecek. Protokolü imzaladıktan sonra açıklama yapan tvDEN Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın, “Aydın’ın ilk ve tek uydu kanalımız tvDEN ile altı yıldır ilimizi en güzel şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışıyor, Aydın’dan ve Ege Bölgesinden yaptığımız haberlerin yanı sıra kendi ürettiğimiz içeriklerle izleyicimize ulaşıyoruz. Kurulduğumuz ilk günden bu yana çok sayıda izleyiciye ulaşmanın da gururunu yaşıyoruz. Bu kanal bizim, bizim olduğu kadar da Aydın’ın, Aydınlının. Biz de bu şehre ve bu şehrin insanına faydalı olabilmek için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz. AYESOB ile yaptığımız protokol ile esnafın yanında olmak, tüm mecralarımızda onlara en uygun bütçeyle yer vermek istiyoruz. AYESOB üyesi olan tüm esnaflar için geçerli olan yüzde 50 indirim ile tvDEN Aydın esnafını tüm Türkiye’ye tanıtmaya hazır. AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü’ye de bu protokol için teşekkür ediyorum. Esnaf bu şehir için çok kıymetli, onların kıymetini hep beraber bilmeliyiz” dedi.

“47 BİN 800 ÜYEMİZ İLE AYDIN’IN EN BÜYÜK AİLESİYİZ”

Protokol ile amaçlarının reklam verip daha çok müşteriye ulaşmak isteyen esnafa destek olmak olduğunu ifade eden AYESOB Başkanı Muhammet Ali Künkcü, “tvDEN kanalı ilimiz için önemli bir değer. Bizler de Aydın’daki esnafımızın daha çok tanınması, bilinmesi ve daha fazla müşteriye ulaşmasını sağlamak için reklam vermek isteyen AYESOB üyelerine özel bir çalışma yapmak istedik. Birliğimize bağlı 82 ayrı meslek odası ve toplam 47 bin 800 üyemiz mevcut. Aydın’ın en büyük ailesiyiz. Yaptığımız bu protokol ile tüm üyelerimiz tvDEN’de yüzde 50 indirim alarak reklam verebilecek. Böylece uygun bütçeyle daha fazla müşteriye ulaşıp firmasının reklamını yapmış olacak. Esnafımızın her zamanda yanında olmak için bizler çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnafın yanında olduğu için tvDEN Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydın’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Protokol kapsamında aynı zamanda tvDEN kanalında haftada bir gün bir oda başkanının konuk alınacağı “Esnafın Kürsüsü” programı da yapılacak. İndirimden faydalanmak isteyen tüm AYESOB üyeleri, tvDEN’in 0549 717 90 37 numaralı hattını arayarak iletişime geçebilecek. 

AYESOB ile tvDEN Protokol İmzaladı