Reşko Zirve Tırmanışı başvuruları başladı

Hakkari’de gerçekleştirilecek olan Reşko Zirve Tırmanışı’nın başvuruları başladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından düzenlenen ve 19-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Reşko Zirve Tırmanışı’nın başvuruları başladı.

25 sporcu için kontenjan açılan tırmanışın başvuruları dys.org.tr üzerinden yapılabilecek. Başvurular ise 13 Temmuz 2023 saat 17.00’de sona erecek.

Tırmanış veya dağcılık eğitimi tamamlanmış olmalı

Türkiye Dağcılık Federasyonu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Başvuru yapacak tüm sporcuların Alpin Tırmanış Eğitimlerini tamamlamış veya Dağcılık Eğitim Bitirme Belgesine sahip olması gerekmektedir. Eğitimlerini tamamlamamış olan kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Tırmanış listesinin haricinde kimse faaliyete kesinlikle kabul edilmeyecektir. Tırmanış rotasında sınırlı sayıda sporcu bulunması gereğinden dolayı sayı sınırlaması yapılmıştır. Bu konuda gerekli önlem alınacaktır.

Vizeli lisans şart!

Unutmayınız! – Faaliyete katılacak tüm sporcular yanlarında 2023 yılı vizeli lisanslarını getirmeleri gerekmektedir. Vizeli lisanslarını ibraz etmeyen sporcular kampa kesinlikle alınmayacaktır” ifadelerine yer verildi.

Reşko Zirve Tırmanışı başvuruları başladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir