AK Parti Elazığ Milletvekili Nazırlı ziyaretlerini sürdürüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sıtkı Taşel/Elazığ, (BHA) – AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, önce gençlerle buluştu ardından da rotasını Palu’ya çevirdi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, cumartesi günü programına gençlerle başladı.

Elazığ Belediyesi Gençlik Merkezi üyelerinin davetin geri çevirmeyen Milletvekili Nazırlı, Kültür Park’ta gençlerle buluştu, gençleri dinledi..

Milletvekili Nazırlı, gençlerin beklentilerini ve fikirlerini aldı, yaşadıkları sıkıntı ve problemleri dinledi.

Gençlerin isteklerini not alan Nazırlı “Gençlerimizin taleplerini yerine getirmek için AK Parti Milletvekilleri olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

Her cumartesi farklı bir ilçede “Elazığ için nöbette” olan Milletvekili Nazırlı, rotasını Palu İlçesi’ne çevirdi.

Temaslarını sürdüreceği ilçelere giderken, toplu taşıma aracını tercih eden Milletvekili Nazırlı, Palu İlçesi’ne de minibüsle gitti, minibüste yolcularla sohbet etti.

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, AFAD; İl Özel İdaresi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nden ekiplerle birlikte ilçeye varan Milletvekili Nazırlı, hem ilçe genelindeki problemler hem de vatandaşların taleplerini not alarak çözüme kavuşturmak için çalışacağını söyledi.

Vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Milletvekili Nazırlı, yerinde çözülebilecekler için anında iletişime geçti, zaman gerektiren talepleri de not aldı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Nazırlı ziyaretlerini sürdürüyor