Avcılar Mahallesi 4. Yayla Şenliği hazırlıkları tamamlandı

Ardahan’ın Hanak ilçesinde geleneksel hale getirilen Avcılar Mahallesi 4. Yayla Şenliği, 9 Temmuz 2023 Pazar günü Avcılar Mahallesi yaylasında yapılacak.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ardahan’ın hanak ilçesinde geleneksel hale getirilen Avcılar Mahallesi 4. Yayla Şenliği, 9 Temmuz 2023 Pazar günü Avcılar Mahallesi yaylasında yapılacak.

Geçen yıl 3. Yapılan Avcılar Mahallesi Yayla Şenliği’nde bu yıl sürpriz etkinlikler ve sanatçılar yer alacak. Geleneksel hale getirilen ve her yıl daha çok vatandaşın katıldığı Avcılar Mahallesi Yayla Şenliği, bölgenin tanıtımı için önemli bir etkinliğe imza atıyor.

‘Köyümüzün, mahallemizin, yöresel ürünlerimizin ve bölgemizin tanıtılması için düzenlediğimiz Avcılar Mahallesi Yayla Şenliği’ne tüm Ardahanlıları davet eden Avcılar Mahalle Muhtarı İsmail Çoban, “Yayla turizmini ve yöresel ürünlerini tanıtmak için şenlik düzenliyoruz. Azalarımızla birlikte hazırlıklarını tamamladığımız Avcılar Mahallesi 4. Yayla Şenliği’ne tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Şenliğimizde Mustafa Aydın ve Havanur Karabağ saz ekibi ile birbirinden güzel eserleri seslendirecekler. Yöresel Sanatçıların yanı sıra Avcılar Mahallesi 4. Geleneksel Yayla Şenliği’nde sürpriz sanatçılar da yer alacak. Buzağı yarışması, ip atlama ve yöresel oyunların yanı sıra sürpriz hediyeli etkinliklerin olacağı şenlikte birinci ve ikinci gelenlere ödül vereceğiz” dedi.

Avcılar Mahallesi 4. Yayla Şenliği’ne katkı sunan ve sponsor olan iş insanı ve firmalara teşekkür eden Avcılar Mahalle Muhtarı İsmail Çoban, “Ardahan Valisi, Milletvekilleri ve Hanak İlçe Kaymakamımızın da katılacağı Yayla Şenliği’mize, Siyasi parti temsilcileri, STK Başkanları, İl, İlçe Belediye Başkanları, protokolün değerli üyeleri ve tüm halkımız davetlidir. Avcılar Mahallesi 4. Yayla Şenliği’miz, ilimiz, ilçemiz ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadesini kullandı.

Avcılar Mahallesi 4. Yayla Şenliği hazırlıkları tamamlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir