Cem Keskin Kars Ülkü Ocakları il Başkanı oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ERCÜMENT DAŞDELEN / KARS (BHA) – Kars Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanlığında görev değişikliği yapıldı.

Yaklaşık 3 yıldır Ocak Başkanlığı görevini yürüten Alparslan Özağdaş, görevini Kağızman ilçesinin sevilen Ülkü Ocakları Başkanı Cem Keskin’e devretti.

Devir teslim töreninde Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Alparslan Özağdaş ve il yönetimi ile MHP il ve ilçe yönetimi hazır bulundu.

Ocak binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninden sonra yeni başkan Cem Keskin, Türk Bayrağına sarılı Kur’an-ı Kerim’i öpüp alnına koyarak yeni görevine başladı.

Ülkü Ocakları Kars İl yeni Başkanı Cem Keskin, “Serhat Karsımız’da milliyetçi ülkücü hareketin tek temsilcisi Ülkü Ocakları’dır. Liderin emirlerine itaat etmeyen, ülkücü hareketin temsilcisi olamaz. Liderin emirleri bizim için her şeyin üstündedir. Çok kıymetli Kars’lı ülküdaşlarım, milliyetçi, ülkücü ve Ülkü Ocaklarına gönül vermiş sevgili genç kardeşlerim. Şüphesiz Milliyetçi-Ülkücü hareketin kalesi olan Kars ilimizde bayraklaşan mücadelemizi devralmış bulunmaktayız. Sizleri Sultan Alparslan’ın mücadelesinin ve bayraklaşan davasının yürüyüşüne davet ediyorum! Anadolu’nun yiğit evlatları, sizleri şanlı mücadelemizin bir parçası olmaya davet ediyorum! Sizleri hiç bir ırk mezhep ayrımı yapmadan Kars Ülkü Ocaklarının bir parçası olmaya davet ediyorum. Doğunun kutlu şehri olan Kars’ta mücadelemizden hiçbir taviz vermeden yılmadan yıkılmadan genel başkanımızın emrinde Ülkü Ocaklarının varlığını birliğini hissettirmek için harekete geçmeye davet ediyorum.Kars Ülkü Ocaklarının kapısı bütün ülküdaşlarımıza, genç kardeşlerimize ve bütün hemşehrilerimize açıktır.Genç kardeşlerim; sizler Anadolu’ya atılmış oklarsınız, düştüğünüz yerde devletleşin… Allah yar ve yardımcımız olsun!” ifadelerini kullandı.

Cem Keskin Kars Ülkü Ocakları il Başkanı oldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir