Söke İşletme Fakültesi mezuniyet töreni coşkuyla gerçekleşti

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke İşletme Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 21 Haziran 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söke İşletme Fakültesi mezuniyet töreni coşkuyla gerçekleşti. Törene; ADÜ Rektör Yardımcısı ve Söke İşletme Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Cemal İyem, Genel Sekreter V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Fatih Hacıyusufoğlu, Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Kesen, akademik-idari kadro, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem yaptı. ADÜ’nün kişilikli ve donanımlı eğitimiyle öğrencileri mesleki hayata en iyi şekilde hazırladığını belirten Prof. Dr. Cemal İyem, “Mezun öğrencilerimiz, sizler ADÜ ailesinin elçilerisiniz. Başarınız ve mutluluğunuz bizim için en değerli, en anlamlı ödül olacaktır. Hayallerinizin peşinden gidin, çalışın, okuyun, araştırın. Değerleriniz ve amaçlarınız olsun. Kendinizi sürekli geliştirerek sorunlara çözümler üreterek mesleğinize ve insanlığa en iyi şekilde hizmet edeceğinize olan inancım tamdır. Yolunuz açık olsun,” dedi.

Söke İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik eski mezun öğrencimiz Enes Demirel, mesleki tecrübelerini aktararak mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

Söke İşletme Fakültesi mezuniyet töreni coşkuyla gerçekleşti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir