ATO, Cenevre’den birincilikle döndü

Ankara Ticaret Odası (ATO), ‘ATONET Üye Hizmet Platformu Projesi’yle, 100’üncü yılında ‘En İyi Oda Sistemi İnovasyon Projesi’ kategorisinde dünya birincisi oldu.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Ticaret Odası (ATO), 2023 Dünya Odalar Yarışması’nda ‘ATONET Üye Hizmet Platformu Projesi’ ile birincilik kazandı.

Cenevre’de gerçekleştirilen 13’üncü Dünya Odalar Kongresi’nde ABD ve Çinli rakiplerini geride bırakan ATO, dünya şampiyonu oldu.

ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yılmaz birinciliği, “ATO 100. yılında ‘En İyi Oda Sistemi İnovasyon Projesi’nde dünya şampiyonu!” sözleriyle duyurdu.

ATONET Üye Hizmet Platformu nedir?

2 yılı aşkın bir süredir yürütülen proje, ATO üyelerinin hizmet binasına gelmeden e-Devlet üzerinden giriş yaparak 7/24 e-belge, online başvuru, randevu, vezne işlemleri, bilgi güncelleme talebi, harç iade talebi, sigorta şirketlerinin acentelik başvuruları, kapasite raporları, ekspertiz raporları, iş makinesi tescili, Türk malı, yerli malı belgeleri, NACE kodu değişikliği gibi onlarca hizmeti elektronik ortamdan almasını sağlıyor.

Ayrıca ATO üyeleri, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi ve Resmi Gazete bilgileri ile teşvik ve hibe, sektörel bilgilendirme, fuar takvimi, pazar ve sektör araştırmaları bilgilerine erişim sağlayabiliyor.

 

ATO, Cenevre’den birincilikle döndü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir