Çevre muhafızı öğrenciler ‘doğanın mücevherleri’ni keşfetti

Türkiye, Azerbaycan ,Romanya ,Arnavutluk,Polonya'dan 10 Türk 9 yabancı ortak öğretmenin birlikte yürüttüğü bir e Twinning projesi olan "Nature's Gems "Doğanın Mücevherleri"projesinin öğrenci sertifika dağıtım töreni gerçekleştirildi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birol Güngördü / Çanakkale, (BHA)- Türkiye, Azerbaycan ,Romanya ,Arnavutluk ve Polonya’dan 10 Türk 9 yabancı ortak öğretmenin birlikte yürüttüğü bir e Twinning projesi olan “Nature’s Gems “Doğanın Mücevherleri”projesinin öğrenci sertifika dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Projenin kurucu ortağı olan Okul Öncesi Öğretmeni Fatma Gülmez Gürbüz İzmir’in Dikili ilçesinden Emine Münevver Denizolgun Anaokulu Okul Öncesi Eğitimi Öğretmenleri olarak  Nermin Akmaz ve Sevil Doğan Ateş ile projeyi birlikte yürüttüklerini söyledi.

Fatma Gülmez Gürbüz açıklamasının devamında şunları söyledi ;

“Doğal dünyanın çarpıcı güzelliğini keşfetmeye adanmış bir proje olan “Doğanın Mücevherleri” Projemiz, göz kamaştırıcı değerli taşlardan ve parıldayan minerallerden bitki ve hayvanların karmaşık desenlerine ve renklerine kadar doğada bulunabilecek birçok değerli hazineyi araştırmaya odaklanmıştır. Araştırmalarımız ve keşiflerimizle, doğal dünyanın eşsiz ve hayranlık uyandıran harikaları için daha derin bir takdir ve farkındalık kazanmayı umuyoruz. Çevremizdeki dünyanın güzelliğini ve karmaşıklığını öğrenerek daha bilinçli çevre muhafızları olabileceğimize ve daha sürdürülebilir bir gelecek için daha donanımlı olarak çalışabileceğimize inanıyoruz.

Projemiz, küçük, büyük öğrencilerden yaşam boyu öğrenenlere kadar herkes tarafından erişilebilir olacak şekilde tasarlanmıştır. Herkesi “Doğanın Mücevherlerini” keşfetmemizde bize katılmaya ve doğal dünyada bizi bekleyen birçok hazineyi keşfetmeye teşvik ediyoruz.

Projemiz sonunda özveriyle çalışan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor e Twinning sertifikalarını dağıttığımız her bir öğrencimizle başarılarından dolayı gurur duyuyoruz.”

 

Çevre muhafızı öğrenciler ‘doğanın mücevherleri’ni keşfetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir