Burcu Biricik’i ne bekliyor?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Metafizikçi Özgür Alp Gündüz, her hafta bir ünlünün yıldızına bakıp, burçların gizemlerini yorumluyor.

Bu haftanın ünlüsü olarak, Kanal D’nin önceki akşam final bölümü yayınlanan duygusal dizisi ‘Camdaki Kız’ın başrol oyuncusu Burcu Biricik öne çıktı.

Reklamcı Emre Yetkin ile 2016’da evlenen Burcu Biricik, 4 Mayıs doğumlu olduğu için Boğa Burcu kadını olarak karşımıza çıkıyor.

Biricik’in ‘yükselen yıldızını’ inceleyen ve kendini ‘mucize adam’ olarak tanıtan ‘metafizikçi’ Özgür Alp Gündüz, ‘tipik bir Boğa Burcu kadını özelliğinde’ olduğunu kaydettiği Burcu Biricik’in, bu evlilik hayatı sayesinde yeniden doğmasını sağladığı ve evliliğinin özellikle de bilinçaltının değişiminde etkili olduğunu vurguluyor.

Duruşu ve yaşayış tarzı ile kendisine iki önemli hedef seçtiğini kaydeden Burcu Biricik’in aynı zamanda yumuşak tabiatlı ve disiplinli yapıya sahip olduğunu ifade eden Özgür Alp Gündüz, şunları kaydetti:

“Kadın hastalıkları ile sıkıntılara dikkat etmeli. Eşi ile bazı konularda ayrılık düşünceleri artar, sözleri birbirine dokunur! Küçük bir operasyon geçirecektir. Aynı rüyaları görme durumuyla karşılaşabilir. Abisine destek dönemi görünüyor. Burada ani kayıplar yaşama olasılığı var.

Bu aşama içerisinde eskiye dönük hesaplar önüne gelecek ve bazı olumsuzluklar patlak verecek. Çok yakınıyla değer verdiği bir tanıdığı burun buruna gelecek. Kendisinin yaşadığı sıkıntıları bir süre sürecek, deyim yerindeyse sırt üstü belli bir süre süre kalacak.

Ancak 2025 yılı dönüm noktası olacak. Bu süreçte patlama noktasına geliyor. TV programlarına doğru kayacak. Kısa bir yurtdışı gezisi gözüküyor. Bu aşamada ikiz çocukları olur, büyük olasılıkla da yeni evliliğinden!”

Boğa kadınıyla ilgili genel anlatımlarını da Burcu Biricik üzerinden genelleyen Özgür Alp Gündüz, Instangram hesabı üzerinden başlatmaya hazırlandığı çalışmalarını, her hafta bir ünlünün yıldızına bakıp, burçların gizemlerini yorumlayarak, sürdürecek.

Boğa Kadınları ve özellikle de bu süreçte Burcu Biricik’in annesi ile ilgili sağlık kontrollerine özen göstermesi gerektiğini, genelde nazar ve içsel sıkıntılı blokajlar taşıdığını anlatan Özgür Alp Gündüz, bunların diğerlerini olduğu gibi Burcu’yu da dönemsel etkiliyor olduğunu ileri sürdü.

         ‘Yıldızların Yıldızı Ne Diyor’ başlığı altında yıldızların yıldızına bakacak olan Özgür Alp Gündüz, Boğa Kadınları ile ilgili öngörülerini de şöyle sıralıyor:

“Meleğinin adı Anyail’dir. Dua günü ise Cuma! Esması da ‘ya kafi’ vurgusudur. Bu durumda, ‘Ya kafi ya gani’ vurgusu Cuma günü okunur ve meleği olan Anyail’den yardım istenir. Bu itibarla Cuma sabahı 5. saat ile 9. saat, dua ritüeline geçip öd ağacı tütsüsü ile bu ritüeli yapabilir.

Sabaha karşı doğan Boğa Kadınlarının, şanslı saatleri öğlene kadar olan süre içerisindedir, paralı işlerle araları iyidir. Öğleden akşama kadar olan sürede doğanlar, düşüncelidirler, borçlu olurlar ve destek arayarak açıklarını kapatan ve genellikle aldatılan taraftırlar. Akşamdan gece yarısına kadar olan sürede doğanlar ise miskin, kolay beğenmeyen, her konuyu irdeleyip, bir yere gelmek isteyen kadın profilidir!

Burcu Biricik’i ne bekliyor?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir