TYT Sınavları Ankara’nın Beypazarı İlçesinde de yapıldı.

-Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi(TYT) için adaylar, Beypazarı İlçesinde sınava girecekler, üzerileri aranarak salonlara alınmaya başlandı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar Tonbak/ BEYPAZARI (BHA)- Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi(TYT) için adaylar, Beypazarı İlçesinde sınava girecekler, üzerileri aranarak salonlara alınmaya başlandı.

Başkentin Beypazarı İlçesinde daha öncesi sınav için belirlenen okul yada salonlarda, sınava girecek adaylar Saat 09.30 dan itibaren alınmaya başlandı.

TYT Sınavına girecek adayların giriş noktalarında Güvenlik güçleri tarafından üst baş araması yapılmasının akabinde salonlara alındıkları görüldü.

165. Dakika sürecek (TYT) sınavlarda adaylara, Türkçe, Sosyal Bilimler, Temel Matematik, Fen Bilimleri alanlarından sorular sorulacak ve tama 2 saat 45 dakika sürecek.

Sınava girecek adaylar salonlara alınmaya başlamasının akabinde, sınavın başlamasına az bir süre kalan, okulların bahçeleri tamamen boşaltıldı.

Beypazarı İlçesinde (TYT) sınavına 2 bin 500 dolayında kişinin girdiği kaydedilirken sınavlarda, yarı da olmak üzere 16 okulun salonlarının tamamının kullanıldığı öğrenildi.

Yarın ise, Alan yeterlilik Testi (AYT) sınavı yine saat 10.45 te başlayacak ve 7 okul ve salonları kullanılacak.

 

 

 

 

TYT Sınavları Ankara’nın Beypazarı İlçesinde de yapıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir