Güdül Belediye Başkanı Yalçın okuma bayramı etkinliğinde

-Başkentin Güdül belediye başkanı Muzaffer Yalçın, okullarda düzenlenen yılsonu kermeslerine katılmaya çalıştıklarını ve bu günde Atatürk ilkokulu 1-A sınıfı öğrencilerinin okuma bayramı şenliğine katıldıklarını bildirdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yaşar Tonbak / GÜDÜL (BHA)-Başkentin Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, okullarda düzenlenen yılsonu kermeslerine katılmaya çalıştıklarını ve bu günde Atatürk ilkokulu 1-A sınıfı öğrencilerinin okuma bayramı şenliğine katıldıklarını bildirdi.

Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, Atatürk İlkokulu 1-A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu okuma bayramına, ilçe Milli Eğitim Müdürü Adil Yıldız ile birlikte katıldıklarını söyledi.

Yeni yetişen Nesil’in süper zekada olduğuna Belirten Yalçın, “Öğrencilerimiz çok zeki, maşallah. Birbirinden güzel gösterilerine şahit olduk. Hepsini tebrik ediyorum. Okumayı sökmüşler. Allah daha çok zihin açıklığı versin” dedi.

Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, şunları kaydetti:

“Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize, çocuklarımıza en güzel eğitimi verelim ki, yüzlerindeki gülümseme, gözlerindeki pırıltı ışıltı, okuma aşkı hiç bitmesin, biz her zaman onların destekçisiyiz.”

 

 

Güdül Belediye Başkanı Yalçın okuma bayramı etkinliğinde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir