UEFA Şampiyonlar Ligi finali için tedbirler alındı

İstanbul Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan, Inter ve Manchester City’nin mücadele edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi finali için alınan tedbirleri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “7 revir kurulan stat ve çevresinde görevli 112 personeli sayısı 134, 112 ambulansı sayısı 22, özel sağlık ambulansı sayısı 8, UMKE personeli sayısı 20, özel sağlık personeli sayısı ise 24. Ayrıca İstanbul’un birçok noktasında olası ihtiyaçlara karşı sağlık hizmetleri için gerekli hazırlıklar yapılmış, 5 hastane görevlendirilmiştir” sözleriyle açıkladı.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçı Inter ve Manchester City arasında İstanbul Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gerekli hazırlıkların yapıldığını ifade ederek, “Şampiyonlar Ligi finalinde “kıran kırana” mücadele bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadında, Manchester City ve Inter arasında. Sahadakiler, tribündekiler ve seyirciler için olası fakat arzu etmediğimiz durumlara karşı gerekli sağlık hizmetleri için hazırlıkları yaptık” paylaşımında bulundu.

Yapılan hazırlıkları açıklayan Bakan Koca, “7 revir kurulan stat ve çevresinde görevli 112 personeli sayısı 134, 112 ambulansı sayısı 22, özel sağlık ambulansı sayısı 8, UMKE personeli sayısı 20, özel sağlık personeli sayısı ise 24. Ayrıca İstanbul’un birçok noktasında olası ihtiyaçlara karşı sağlık hizmetleri için gerekli hazırlıklar yapılmış, 5 hastane görevlendirilmiştir” sözlerini kullandı. 

Şampiyonlar Ligi final maçı Türkiye’de, saat 22.00’de TV8 ve EXXEN’de yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi finali için tedbirler alındı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir