Elazığ’da mühendislik fakültesi akademisyenleri ödüllendirildi

2022 yılının En Başarılı Akademik Çalışma Yapan Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri için ödül töreni düzenlendi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sıtkı Taşel/Elazığ – Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri içerisinde yapılan değerlendirme sonucunda 2022 yılının En Başarılı Akademik Çalışma Yapan Öğretim Üyeleri’ne yönelik ödül töreni gerçekleştirildi.

Mühendislik Mavi Salon’da yapılan ödül törenine Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar ve akademisyenler katıldı.

Ödül töreni öncesi bir konuşma yapan Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar, akademik başarının yanı sıra fakültedeki eğitimin kalitesi noktasında da özveri gösterdiklerini belirterek akademisyenlerin vermiş olduğu katkıya dikkat çekti.

YILMAZ: AMACIMIZ FIRAT ÜNİVERSİTESİNİ DAHA İLERİYE TAŞIMAK

Mühendislik Fakültesi’nin köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ise fakültenin sağlamış olduğu başarıda katkıları olan akademisyenlere teşekkür ederek tek gayelerinin Fırat Üniversitesi’ni daha ileriye taşımak olduğunu ifade etti.

TEŞEKKÜR BELGELERİ VERİLDİ

Konuşmaların ardından Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri içerisinde yapılan değerlendirme sonucunda 2022 yılının “En Başarılı Akademik Çalışma Yapan Öğretim Üyeleri’ne Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Akpınar tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Elazığ’da mühendislik fakültesi akademisyenleri ödüllendirildi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir