9. Latmos Doğa Şenlikleri hazırlıkları başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9. Latmos Doğa Şenlikleri hazırlıkları başladıAy Yıldız Doğa Sporları Kulübünce geleneksel hale getirilen ve bu yıl 9.su yapılacak olan Latmos (Beşparmak) Doğa Şenliği hazırlıkları başladı.
 
Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
Mitolojik öyküler zenginliği ile bilinen ve üzerinde barındırdığı yaklaşık 8 bin yıl öncesine ait kaya resimleri ile son yıllarda ulusal ve uluslar arası kamu oyunun da dikkatini çeken Latmos (Beşparmak Dağları) eteğinde bulunan Koçarlı’nın Bağarcık Mahallesi yakınlarında 20-21 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Doğa Şenliklerine bu yıl rekor katılım bekleniyor.
 
Kulüp Başkanı Adem Gümüşsu, geçtiğimiz yılki etkinliğe yaklaşık bin doğaseverin katıldığını söyleyerek, ”Bu yıl daha çok katılım bekliyoruz. Şenliğimize katılmak isteyen doğaseverlerimiz şubelerimizin irtibat telefonlarını arayarak kayıt yaptırabilirler” dedi..
 
Farklı güzergahlarda bolca yürüyüş parkurlarının bulunduğu bölgede kampa katılanların, doğa yürüyüşlerinin yanı sıra Beşparmak Dağı zirvesi ve bölgedeki kaya resimlerini görme fırsatı da bulacakları öğrenildi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

9. Latmos Doğa Şenlikleri hazırlıkları başladı