‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Netflix’te yayınlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

'Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Netflix'te yayınlandıBüşra İrem ÇAM/Ankara, BHA- Melisa Sözen’i Kırmızı Oda Alya karakterinden sonra ekranlara döndüren Netflix’in yeni dizisi ‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?’ 24 Mart 2023 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklendi. İlgi çekici konusu ve başarılı kadrosuyla merak edilen dizinin ayrıntıları ise haberimizde…
Otellerde kalarak kaçak bir hayat süren gizemli bir anne ile genç kızın yaşamını konu edinen ‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?’ bugün Netflix’te yayınlandı. 7 bölümlük dizi Perihan Mağden’in aynı isimli romanından uyarlandı. 1441 Productions’ın yapımcılığını üstlendiği diziyi Ceylan Özgün Özçelik yönetirken, senaryosunu Ertan Kurtulan kaleme aldı.
Suç, gerilim ve dram türündeki Netflix’in yerli dizisinin oyuncu kadrosunda Melisa Sözen, Musa Uzunlar, Eylül Tumbar, Başak Daşman, Birand Tunca, Alper Çankaya, Hakan Emre Ünal, Meriç Rakalar, Emrah Kolukısa ve Kubilay Tunçer gibi başarılı isimler yer aldı.
Bir anne ile kızın şatafatlı otellerde geçen hayatının konu edindiği ve annenin av mı yoksa avcı mı olduğu sorusuna cevap aranılan ‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?’ bugün Netflix’te izleyicilerle buluştu.

‘Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Netflix’te yayınlandı