Rektör Kent’e Akademi camiasından ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Rektör Kent’e Akademi camiasından ziyaretİstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Bülbül, Adnan Menderes Üniversitesi(ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret etti.

Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)

Üniversitelerin eğitim seviyesi yükseldikçe, bilgi ve kabiliyetleri arttıkça, ülkemizin sosyal ve ekonomik gelişiminin de aynı oranda hızlanacağına değinen Prof. Dr. Gülfettin Çelik ve Prof. Dr. Yaşar Bülbül, “Yaygın ve güçlü eğitim kurumlarına sahip ülkelerde refah da artıyor. Yükseköğretim kurumlarının ülke genelindeki işlevi oldukça önemlidir.” ifadelerini kullandı.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin yapacağı çalışmalarla yükseköğretimin taşıyıcı birer unsuru olarak her geçen gün daha da dikkat çekeceğini vurgulayan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “Üniversitemizi elimizden geldiğince geliştireceğiz ki toplumumuz da gelişsin. Üniversitemizi daha ileriye taşıyacak adımları beraber atacağımız yeni bir döneme girmiş bulunmaktayız.” dedi.

Prof. Dr. Çelik ve Prof. Dr. Bülbül’ün, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e yeni görevinde başarılar dilemesinin ardından ziyaret sona erdi. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Rektör Kent’e Akademi camiasından ziyaret