Hepsi yarın vizyonda!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hepsi yarın vizyonda!Bu hafta vizyona girecek 7 film arasında Özen Film’in dağıtımcılığını üstlendiği ‘Mahkum 77’de yer alıyor. 17 Mart itibariyle vizyona hangi filmler girecek diye merak edenler için, tüm filmler haberimizde.
Her hafta Cuma günü vizyona yeni filmler giriyor. Bu hafta vizyona girecek filmleri merak edenler için işte konuları ve yönetmenleri:
Shazam! Tanrıların Öfkesi (Macera, komedi, aksiyon): David F. Sandberg’in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrolünde Zachary Levi, Helen Mirren, Rachel Zegler yer alıyor. Warner Bros Türkiye’nin dağıtımcılığını üstlendiği film, Shazam kelimesini söylediklerinde birer süper kahramana dönüşen Billy ve birlikte yaşadığı diğer evlatlık çocukların, kendilerinden alındığına inandıkları bir sihrin peşine düşen kadim tanrıçalara karşı mücadelesini anlatıyor. Artık tanrıların güçlerine tamamen sahip olan Billy Batson ve diğer evlatlık çocuklar süper kahraman gizli kimlikleri ile ergen yaşamını dengelemeyi öğrenmektedirler. Fakat Atlas’ın kızları olan intikamcı kadim tanrıçalar uzun süre önce kendilerinden çalınmış olan sihri aramak için dünyaya geldiklerinde, Billy —nam-ı diğer Shazam— ve ailesi süper güçlerini, hayatlarını ve dünyanın kaderini korumak üzere bir savaşın içine çekilirler. Peki ama bir avuç ergen gerçekten de dünyayı kurtarabilir mi? Hatta acaba Billy bunu istiyor mu…?
Karlar Kralı Norm 3: Aile Tatili (Animasyon): Anthony Bell’in yönetmen koltuğunda oturduğu film,  ailesiyle birlikte çıktığı tatilde çalınan tacını bulmaya çalışan Norm ile ailesinin hikâyesini anlatıyor. Krallığı sırasında hem ailesine hem de görevlerine zaman ayırmakta zorlanan Norm, sonunda ailesiyle birlikte bir tatile çıkmaya karar verir. Ancak bir gece tacı gizemli bir şekilde çalınınca ailesine belli etmeden onu bulmaya çalışır. Ama bu sorunu da her zamanki gibi ailesinin yardımıyla çözecektir.
Kahraman Kuyruklar (Animasyon): David Alaux, Eric Tosti;, Jean-François Tosti’nin yönetmenliğini üstlendiği animasyon türündeki filmde, cesur fare Pati ile kedi arkadaşı Sam’in tehlikelerle dolu serüvenlerini konu ediniyor. Genç, zeki ve cesur bir fare olan Pati ile kedi arkadaşı Sam, Antik Yunan’daki en tuhaf ve tehlikeli yaratıklarla savaşmak için zorlu bir yola çıkacaklar! Sevimli dostlar, usta kahraman Jason’un önderliğinde yaşadıkları kenti kurtarabilmek için önlerine çıkan zorluklara karşı büyük mücadele veriyorlar.
Haris (Korku): Kadir Genç’in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda, Mesut Gedikoğlu, Hasret Yılmaz, Sinem Can Aksu yer alıyor. Film, Film, borç batağına düşen Sami’nin bu borçlardan kurtulmak için son çare olarak arkadaşı Anıl’ın elindeki haritayla define arayışını ve bu süreçte yaşadıklarını konu ediniyor.
Cin Büyüsü (Korku): Batuhan Çelik’in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Gizem Ayten, Ahmet Eymen Akyüz, Bahar Cemre Sarıkaya yer alıyor. Film, vücudunda sebebi bilinemeyen ağrılardan kurtulmak adına yakın arkadaşının köyündeki kaplıcalara giden Zehra’nın burada cinlerle karşılaşmasını konu ediniyor. Vücudunda geçmek bilmeyen ağrıları yüzünden hayatı kabusa dönen Zehra çareyi yakın arkadaşı olan Ali’nin köyünde bulunan kaplıcada dermanı arar. İyileşmek için köye gelen Zahra için cinlerin musallatıyla birlikte sonun başlangıcı başlamıştır artık.
Mahkum 77 (Gerilim, dram): Alberto Rodriguez’in yönetmeliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Miguel Herrán, Javier Gutiérrez, Jesús Carroza yer alıyor. Film, İspanya’nın demokrasiye geçiş döneminde, işlemediği suçtan 20 yıl cezaya çarptırılan Manuel’in hapishanelerde uygulanan orantısız güç ve işkencelere karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor. 
Asi (Gerilim, dram, aksiyon): Bilall Fallah ve Adil El Arbi’nin yönetmen koltuğunda yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda Aboubakr Bensaihi, Lubna Azabal, Tara Abboud yer alıyor. Belçika, Fransa, Lüksemburg ortak yapımı olan film, Suriye’de savaş mağdurlarına yardım için Belçika’dan Suriye’ye giden Kamal’ın hikâyesiyle savaşın ayırdığı bir ailenin öyküsünü anlatıyor. Kamal hayatını yoluna koymaya karar verir ve Belçika’dan ayrılarak Suriye’deki savaş mağdurlarına yardımcı olmak için yola çıkar. Suriye’ye vardığında milislere katılmak zorunda kalır ve Rakka’da yüzüstü bırakılır. Geride kalan kardeşi Nassim, kendisini abisine ulaştıracakları sözünü veren radikal gruplar için kolay lokma olur. Anneleri Leila ise geride kalan en küçük çocuğunu korumak için savaş vermek zorundadır. (Büşra İrem Çam – Birlik Haber Ajansı)

Hepsi yarın vizyonda!