Kumsal Bebeğe Umut Olalım

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kumsal Bebeğe Umut OlalımBalıkesir Edremit Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Yüksel Kaplan; başta Edremit olmak üzeri herkesi HÜS-Böbrek Yetmezliği ve Karaciğer hastası olan Edremit’in bebeği Kumsal’a yardım etmeye çağırdı. Başkan Kaplan; “ Nakil için gerekli olan parayı toplamak için koca yürekli insanları Balıkesir Valiliği tarafından başlatılan yardım kampanyasına davet ediyorum. Böbrek nakli için toplam 384 bin TL. gerekiyor. Kumsal Bebek Yaşama mücadelesi veriyor el ele verip Kumsal Bebeği yaşatalım” dedi.

Pervin BÖLÜKBAŞI-BALIKESİR

HÜS-Böbrek Yetmezliği ve Karaciğer hastası olan Edremit’in bebeği Kumsal, imkanı olan herkesten, belediyelerden ve sivil toplum kuruluşlarından Edremitliler den destek bekliyor.
Edremit Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Yüksel Kaplan; Edremitli esnaf ve oda üyesi ailenin bebeği için yardım çağrısına vatandaşların duyarsız kalmaması gerektiğini vurgulayarak; “ Geçtiğimiz günlerde hastanede Kumsal Bebeği ve ailesini ziyaret ettim. Maddi ve manevi olarak yanlarındayız ancak, nakil için gerekli parayı bulmak için yardımlara ihtiyacımız var. Lütfen Kumsal Bebeğe
Bir yılı aşkın bir süredir hastanelerin yoğun bakım ünitelerinde tedavi gören Kumsal Tenekol, Hemolitik Üremik Sendrom (HÜS), böbrek yetmezliği ve karaciğer hastası. Uzun zamandır İstanbul Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakımda yatan Kumsal bebeğin ilaçları ve tedavisi için sürekliliği olan yüksek miktarda paraya ihtiyaç duyuluyor.
En son olarak Balıkesir Valiliği tarafından bağış toplanılmasına izin verildi. Valilik tarafından verilen izinler neticesinde Kumsal Bebeğe yardım kampanyası başlatıldı. Hastanede kızına refakat eden baba Kadir Tenekol, Balıkesir halkından, belediyelerden ve sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyor. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Kumsal Bebeğe Umut Olalım