‘Rektörümle Buluşuyorum’ toplantıları devam ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘Rektörümle Buluşuyorum’ toplantıları devam ediyorAdnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in başkanlığında düzenlenen ‘Rektörümle Buluşuyorum’ toplantılarının üçünücüsü, Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.
 
Mehmet Aydın – AYDIN – Birlik Haber Ajansı (BHA)
 
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) çatısı altında Rektörü, akademik ve idari personel ile buluşturarak ADÜ’nün gelişimi için fikir ortaklığı yapılmasını amaçlayan toplantıların üçüncüsünde ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir; Eğitim Fakültesi, İktisat Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Yabancı Diller Yüksekokulu personeli ile bir araya geldi.
Kurumsal aidiyet kavramının ön plana çıkarıldığı toplantının moderatörlüğünü İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu yaparken, toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Genel Sekreter Yardımcısı Aybüke Kurt, ilgili fakülte dekanları, akademik ve idari personel katılım gösterdi. (Mehmet Aydın)

‘Rektörümle Buluşuyorum’ toplantıları devam ediyor