EĞİTİM-BİR-SEN 2 NOLU ŞUBE ’DEN KÖY OKULLARINA YARDIM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EĞİTİM-BİR-SEN 2 NOLU ŞUBE ’DEN KÖY OKULLARINA YARDIMEğitimciler Birliğ Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) her Eğitim-Öğretim yılında olduğu gibi geleneksel hale getirdiği ‘Birleştirilmiş Sınıf Okullarına’ kırtasiye yardımını bu yıl Aziziye Alaca köyü Yunus Emre Yücelik İlkokulunda öğrenim gören öğrencilere yaptı.İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu, İlçe Şube Müdürü Kuddusi Kızılkaya,Memur-Sen İl Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube başkanı Mustafa Karataş’ın katıldığı okul ziyaretine Eğitim-Bir-Sen Başkan vekili Ömer Ağırman,Başkan Yardımcısı Enes Deligöz ve Eğitim-Bir Sen Aziziye ilçe Başkanı Mahmut Bozan’da eşlik ettiler.

Öğrencilere okul çantası,kırtasiye malzemeleri dağıtıldı

Sendika Başkanı Mustafa Karataş yaptığı konuşmada özellikle köy okullarına yaptıkları bu proje ile öğrencilerin, hayatları boyunca unutmayacakları bir hatıra bırakmak ve öğrencileri okuma yazmaya teşvik etmeyi amaçladıklarını ifade etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavili ise yaptığı açıklamada, Eğitim-Bir-Sen ailesine teşekkür ederek ,eğitim-öğretime bu ve benzeri katkıda bulundukları çalışmalarla çok hayırlı işler yaptıklarını ifade etti.
Bu faaliyetleri özellikle köy okullarına yapmış olmanın ise çok daha kıymetli olduğunu söyledi. Başta sendika başkanı Mustafa Karataş olmak üzere emekleri geçen herkese teşekkür etti. (GAMZE İSPİRLİ)

EĞİTİM-BİR-SEN 2 NOLU ŞUBE ’DEN KÖY OKULLARINA YARDIM