İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede ikamet eden emekli öğretmenleri ziyaret etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede ikamet eden emekli öğretmenleri ziyaret etti.BEYPAZARI (BHA)- Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürü cengiz Yılmaz’ın, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla, ilçede ikamet eden emekli öğretmenleri ziyaret ettiğini bildirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret ettiğini ve ellerini öptüğünü söyledi.
Emekli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet Uzunoğlu, emekli Görsel Sanatlar Öğretmeni Turgut Kocaslan, emekli Sınıf Öğretmeni Gülsüm Poyraz ve Emekli El Sanatları Öğretmeni Filiz İnözü’yü evinde ziyaret ederek sohbet ettiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, “Kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutladım. Bu ziyarete bazı okul müdürlerimizde katıldı. Kendilerine bu anlamlı günde yaptığımız ziyaretten dolayı memnuniyetlerini bildiren emekli öğretmenlerimiz oldukça da duygulandılar. Ziyaretten oldukça memnun kaldılar.” Dedi.
Bu günlere gelmelerinde onu yetiştiren ve tüm öğretmenlerin emeklerinin olduğuna değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, şunları kaydetti:
“Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal, gaye ve bir hizmet mesleğidir. Toprak altına atılan bir tohumun, onlarca tohum verebilmesi için kendisini feda etmesi gibi, bir öğretmen de hayatını bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna adayabilmelidir. Eğitime adanmış hayatlar bizim için çok değerlidir. Bu kutsal mesleğe yıllarca hizmet ederek, çok değerli öğrencilerin yetişmesine emek vermiş emekli öğretmenlerimizi, ziyaret ederek bir kez daha teşekkür etmek istedik.” (Yaşar Tonbak)

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede ikamet eden emekli öğretmenleri ziyaret etti.