Beypazarı Belediyesi şehit Ailelerini Çanakkale gezisini gönderdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beypazarı Belediyesi şehit Ailelerini Çanakkale gezisini gönderdi.BEYPAZARI (BHA)-Beypazarı belediyesi, şehit ailelerini Çanakkale gezisini gönderdiğini bildirdi.
Beypazarı belediye başkanlığı, yapılan bir organizeyle ilçede ikamet eden şehit ailelerini Çanakkale gezisini gönderdi.
Çanakkale gezisine giden şehit ailelerinin başlarında, AK Parti ilçe başkanlığı kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz refakat ederken Yılmaz, şehit ailelerine Çanakkale şehitliklerini ziyaret ettireceklerini söyledi.
Bize bu toprakları vatan yapan ecdadın yattığı mekânları ve şehitlikleri, abideyi ve diğer alanlara ziyaretlerde bulunacaklarını belirten Yılmaz, “Şehit ailelerimizden böylesi bir talep geldi. Sayın belediye başkanı Tuncer Kaplan, hemen talimat vererek, şehit ailelerini bu anlamda Çanakkale’ye götürüyoruz” dedi.
Şehit aileleri Belediyenin tahsis ettiği otobüsle Kendilerini Çanakkale ziyaretine gönderen Belediye başkanı Tuncer Kaplan’a teşekkür ederken, “Çanakkale’yi geçilmez kılan atalarımız, dedelerimiz bize bu vatan toprağını armağan ettiler. Onları yad etmezsek olmaz. Oradaki şehitliklerde Çanakkale şehitlerimiz başta olmak üzere, tüm şehitlerimiz için dualar edeceğiz. Allah onlardan Gani gani rahmet eylesin. Mekânları cennet olsun. Biz, şehit aileleri olarak bu vatanın bir karış toprağını kimseye böldürmeyiz. Buna kimse de heveslenmesin.” (Yaşar Tonbak)

Beypazarı Belediyesi şehit Ailelerini Çanakkale gezisini gönderdi.