Üstek Koleji’nden 10 Kasım Sergisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üstek Koleji'nden 10 Kasım SergisiBalıkesir’in Edremit ilçesinde 10 Kasım Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84.yıldönümü dolayısıyla Üstek Koleji Edremit Novada AVM’de öğrencilerinin yaptığı sergiyi açtı.

Üstek Koleji öğrencilerinin Atatürk sevgisini anlattıkları resim sergisi 10 Kasım’a kadar ziyaretçileri bekliyor.

Üstek Koleji Kampüs Müdürü Levent Ateş;”
Büyük önder, fikir ideal ve eserleriyle bağımsızlığımızdan tarihimize, dilimizden sanatımıza ve benliğimize kadar en gerçek fikirlerin ve en sıcak duyguların içinde aramızda hep yaşayan bir önderdir.
Atatürk’ün ölümsüzlüğe uğurlandığı günün yıldönümünde herkese düşen en büyük görev; “Atatürk`ü ve en büyük eseri Cumhuriyet`i anlamak, Cumhuriyet`in değerlerini her koşulda korumak, Atatürkçü düşünceyi benimsemek, Türkiye`yi aydınlık yarınlara taşımaktır” dedi.
Üstek Koleji öğrencilerine seslenen Müdür Ateş; ” Ulusumuzun geleceğinin sizlerin elinde olacağını bilen Atatürk, “Gençler! Cumhuriyeti biz kurduk, onu yaşatacak sizlersiniz.” demişti. Öyleyse sizler Atatürk gibi yüce bir varlığın önderliğinde yetişen ve bugünlere kavuşan mutlu bir ulusun çocuklarısınız. Işığınızı, inancınızı ve gücünüzü Atatürk’ten almaktasınız” diye konuştu. (10numarabasın)

Üstek Koleji’nden 10 Kasım Sergisi