İlçe Milli Eğitim Müdürü Okul ziyaretleri kapsamında, Özel Eğitim Uygulama okulu1-2 ve3 kademlerini ziyaret etti.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe Milli Eğitim Müdürü Okul ziyaretleri kapsamında, Özel Eğitim Uygulama okulu1-2 ve3 kademlerini ziyaret etti.BEYPAZARI (BHA)- Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz, okul ziyaretlerinde bulunduğunu ve okulun durumunu fiziki yapısını yerinde görerek, öğrencilerle bir araya geldiğini bildirdi.
Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Yılmaz şube müdürü Selahattin Sütbaş ile geldiği okulda (BHA)muhabirine, Beypazarı İçesinde 10 bin 500 öğrencinin eğitim öğretim gördüğünü ve bu günde Özel Eğitim Uygulama okuluna ziyarette bulunduğunu söyledi.
Tüm okullarımızda 10 binini geçkin öğrenciye 800 dolayında öğretmenle birlikte Eğitim öğretim verdiklerini anlatan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, “Her gün bir iki okul ziyaretinde bulunuyorum. Ziyaret ettiğim okulla ilgili olarak okul müdüründen bilgi alıyorum. Ardından öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geliyorum. Bizlerden bir istekleri olup olmadığını soruyorum. Okulda bulunan öğrenci sayılarını şubeler olarak alıyorum” şeklinde konuştu.
Devlet okulu olarak, 11 ilkokul, 6 Ortaokul, 8 Lise ve 3 de özel okul olmak üzere toplamda 28 Eğitim kurumu bulunduğuna değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, şunları kaydetti:
“Okullarımızda, geleceğimizin doktorunu, mühendisini, avukatını, bilim adamını yetiştirmeye çalışarak o şekilde eğitim veriyoruz. Beypazarı Olarak Eğitimdeki yerimiz çok şükür iyi. Okullarımızın fiziki durumları da iyi. Öğretmen, öğrenci veli ilişkisini korumaya, sürdürmeye çalışıyoruz. Bu anlamda da velilerin çocuklarıyla yakından ilgilenmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Eğitimde sadece öğretmene görev düşmüyor. Aileye de büyük görevler düşüyor. Bunu her defasında velilerimize anlatıyoruz.” (Yaşar Tonbak)

İlçe Milli Eğitim Müdürü Okul ziyaretleri kapsamında, Özel Eğitim Uygulama okulu1-2 ve3 kademlerini ziyaret etti.