Güdül belediyesi Keçiören belediyesi işbirliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güdül belediyesi Keçiören belediyesi işbirliğiGÜDÜL (BHA)-Güdül belediyesi İlçenin bazı önemli alan yollarına Keçiören belediyesi ile işbirliği çerçevesinde sıcak asfalt attıklarını bildirdi.
Belediyeden yapılan açıklamada, Güdük belediyesi, Keçiören Belediyesi ile yaptığı işbirliği sayesinde ilçenin önemli noktalarından bazı alanlara giden yollara sıcak asfaltın atıldığını ve böylece ilçede anayolları üzerinde sıcak asfalt atılmadık yol bırakılmayacağı öğrenildi.
Belediye başkanı Muzaffer Yalçın, Güdül belediyesi olarak Ankara Keçiören belediyesi ile yaptıkları anlaşma çerçevesinde ilçe merkezinde asfaltsız yol bırakmayacaklarını söyledi.
Keçiören Belediyesi fen işleri müdürlüğü ekiplerinin belirledikleri yol güzergâhlarına sıcak asfalt seminin sürdürüldüğünü anlatan Belediye başkanı Yalçın, “Ekiplerin çalışmaları sürüyor. Sıcak asfaltımızla ilçe merkezinin tüm mahallelerini tanıştıracağız. Amacımız, kimsenin ayağına çamur değmesin istiyoruz. Bu anlamda bize desteklerini esirgemeyen Keçiören belediyesine ve ekiplerine teşekkürlerimi sunuyorum.” (Yaşar Tonbak)

Güdül belediyesi Keçiören belediyesi işbirliği